Turnaj U11 Němčice(19.9.2021)

Tuto neděli nás čekal v pořadí třetí turnaj a zároveň první ze dvou podzimních domácích.

Ani tentokrát jsme se vinou nemocí a zranění nesešli v plné síle. Omluveni byli Fanda, Vojtík a Sebík. I tak nám však zůstala slušná týmová síla, abychom se mohli důstojně prezentovat před našimi diváky.

Sestava byla tato : Laďas, Staník, Daník, Honzík, Maty, Tom, Alda, Luky, Tobík, Štěpa a Vilda

K prvnímu utkání jsme nastoupili proti týmu z Bystrého. Tento tým jsme minulý týden porazili a bohužel to ještě některým hráčům utkvělo v paměti. Už v kabině byli v hlavách a řečech vítězové a přesně podle toho taky vypadal úvodní poločas. Takhle bídně hrát jsem kluky snad ještě neviděl. Bez chuti, zápalu a jakékoliv fotbalovosti. Není nic, snad jen kromě účasti 🙂 , za co by je bylo možné pochválit. Odpovídal tomu i poločasový výsledek 5:0 v prospěch našeho soupeře. O přestávce jsme si vyjasnili, že tudy cesta nevede a ono to najednou šlo. Druhý poločas jsme dokonce vyhráli 3:2, ale pozdě bycha honiti. Konečný výsledek 7:3 z pohledu Bystrého.

Naše branky vstřelili : Laďas 2 a Tom

Ve druhém zápase nám soupeřem bylo souklubí Horní Újezd/Morašice. Tento tým, dle dosavadních výsledků a dle dřívějších zkušeností z mladších kategorií budil respekt. Kluky jsme náležitě upozornili, že s přístupem jako v předchozím zápase nebude rozhodčím stačit počítadlo na góly v naší brance. A rázem bylo na hřišti úplně jiné mužstvo. Naši kluci bojovali, kombinovali a odměnou jim bylo vedení, které však vždy soupeř dokázal vyrovnat. Poločas 2:2. V druhé půli se hrál opět hezký, rychlý a bojovný fotbal se šancemi na obou stranách. Nakonec však převážila větší sehranost soupeře a hosté vyhráli rozdílem jediné branky 5:4. Ačkoliv jsme prohráli, nebylo za co se stydět. Prohrát se může, ale po boji, je-li soupeř lepši. A tak tomu bylo v tomto případě.

Všechny naše branky vstřelil Tom

Třetí zápas byl zároveň zápasem o to, komu zůstane černý Petr v podobě čtvrtého místa v turnaji. Ovšem soupeřem nám nebyli žádní nazdárkové, ale tým z Opatova, který jsme v mladší kategorii nikdy neporazili. Kluci tentokrát neponechali nic náhodě a do soupeře se řádně opřeli. Konečně byly k vidění pohledné kombinace a důvtipně rozehrané standartní situace.Opět hra, na kterou jsme si již u této naší kategorie zvykli. Výsledek po třiceti minutách hry byl 6:2 z našeho pohledu. Za tenhle zápas kluci zaslouží velkou pochvalu. Za tuhle hru se rozhodně stydět nemusí.

Naše branky vstřelili: Tom 4, Tobík a Honzík

Závěrečná výhra nám jednak zaručila 3.místo v turnaji a pak budeme také doufat, že na tuto výhru a tento výkon navážeme příští sobotu 25.9., kdy odehrajeme turnaj na Malé Hané v Jevíčku.

Na úplný závěr bych rád poděkoval všem, kteří nám pomohli tento domácí turnaj zrealizovat. Velký dík patří oběma rozhodčím – Honzovi a Jirkovi, obsluze kiosku – Martě a Víťovi a holkám z KD – Zdeně a Lucce za výborné sladké odměny pro hráče.