Němčice-Luže

22.9. 2019

Němčice-Luže 5:4 (3:1)

branky: Pecháček 4x, Voleský

Sestava: Stránský, Pávek, Hác, Zavřel, Radimecký J, Radimecký F., Pecháček, Kolář, Racek, Voleský, Rubek, Pirklová, Vytlačilová

Další domácí zápas našich mladších žáků. První pochvala patří za účast. Sešli jsme se úplně všichni. Dokonce i nový hráč Kristián Smékal, který ale ještě nemohl nastoupit, protože nebyla dořešena ještě jeho registrace.(Čekali jsme na rodné číslo). A teď k zápasu. Vyrovnané utkání s množstvím šancí na obou stranách. Sice jsme pořád vedli, ale nakonec jsme se ještě strachovali o výsledek.

Tolik zahozených gólovek našich hráčů….. Na trénincích se zakončování věnujeme určitě nejvíc, v zápase to nebylo moc vidět. Před zápasem při rozcvičování lítají balóny až do kukuřice, ale při zápase to jsou většinou jen takové šudly:) Jediná vyjímka je Matěj. Toho musím speciálně pochválit. Tento zápas rozhodl jeho zápal pro hru a kvalita zakončení. Dal čtyři branky a táhl celé mužstvo, jako správný kapitán, za vítězstvím. Doufám, že se třeba už příští zápas probudí i jiní střelci.

LP