Třemošnice : D.Újezd / němčice 29.9.2019

Třemošnice : Dolní Újezd 5:4  NP 

Sestava: Svoboda Ondřej, Kočí Vladimír,  Vytlačil Tadeáš, Jasanský Štěpán, Večeře Jiří, Šimek Jan [K],  Ropek Martin, Kovář Adam, Rubek Tomáš, Neuman Ondřej, Jůza Alexandr,  Ryšan Tomáš, Opiela Ondřej, Havran Radek, Faltys Jáchym

Branky: Šimek Jan 2x, Večeře Jiří, Jůza Alexandr

Do Třemošnice jsme odjížděli s velkými obavami, vzhledem k omluvenkám hráčů. /školní výlet do Švýcarska/. Nakonec se nám podařilo dát jedenáctku dohromady složenou ze starších žáků, na střídání museli být připraveni hráči z mladší kategorie. Přes počáteční obavy s nekompletním týmem jsme do utkání vstoupili na jedničku ve 13 minutě to bylo již 0:2 pro nás. Třemošnice se postupně dotahovala na rozdíl jedné branky. Lepší skóre jsme drželi do 53 minuty, kdy nám vyrovnávací gól vstřelil kapitán domácího mužstva. V pořadí třetí zásah tohoto hráče, kterého se nám nepodařilo pokrýt. Nerozhodný výsledek vydržel až do konce utkání i přes velké šance, které měli střídající hráči z mladší kategorie DÚ. O výsledku rozhodly chyby v naší obraně, kdy za brankáře Ondru Svobodu musel naskočit Martin Ropek a soupeř z Třemošnice toho plně využil. O dělbě druhého bodu do tabulky nakonec rozhodly pokutové kopy, které jsme prohráli 4:2.

Přes nekompletní sestavu jsme odehráli v Třemošnici dobré utkání a dali jsme zapomenout špatnému výkonu z Králik, k dobrému výsledku nám pomohlo uvolnění MŽ plus odvaha Martina Ropka postavit se do branky velkého fotbalu, dále standard Honzy Šimka, který vstřelil dvě branky.