U15 Němčice/Janov – Březová n. S. 6:1 (3:1) (15.10.2023)

S celkem Březové n. S., který se pohybuje na 5. místě tabulky jsme se v předposledním zápasu podzimu potkali na němčickém hřišti. Předchozí utkání jsme na venkovním hřišti vyhráli 6:2 (1:1). Byl to první zápas sezóny bez jediného přípravného utkání. Jednu branku jsme dostali z penalty a jednu ze hry.

Tento domácí zápas byl výsledkově velmi podobný. Tentokrát soupeř nevstřelil jedinou branku ze hry, pouze jednu z penalty za ruku ve vápně. V tomto zápasu se penalty kopaly na obou stranách. Nebudu detailně popisovat jednotlivé akce, 4x skóroval Matyáš Fišmon a po jedné brance vsítil Jenda Chlup (penalta) a David Mareš. Soupeř víceméně neměl žádnou nebezpečnou akci, kterou by náhradní brankaři Matěj Hošek a David Mareš likvidovat.

Výsledek asi jasný, divácky možná zajímavé utkání, ale herně jsme upřímně nepředvedli nic oslnivého. Předvedený herní projev a neklid na míči v tomto provedení na silnější soupeře rozhodně stačit nebude. Stále nám schází více herní inteligence, hledání prostoru, komunikace a trpělivost. Přesto kluci zaslouží pochvalu za dobrý výsledek a co je pro nás trenéry nejdůležitější, za chuť do tréninků a docházku většiny kluků.

Příští týden v sobotu vyjíždíme k poslednímu soutěžnímu utkání do Kunčiny. Věříme, že nás neoslabí nějaká nastydnutí a s podzimní částí se rozloučíme dobrým výsledkem.