Muži – 1. kolo poháru Němčice – H. Újezd 1:2 (0:2) (30.8.2023)

První z dvou odložených utkání podzimu jsme odehráli ve středu 30. srpna. Šlo o 1. kolo poháru OFS, kde jsme měli na domácím trávníku nalosovaný tým H. Újezdu. Víceméně šlo o přátelské utkání, které mělo sloužit k rozehrání před sezónou.

Vzhledem k našemu umístění v tabulce po 2 kolech, chtěli jsme si v tomto zápasu vyzkoušet nějaké nové věci, které bychom chtěli přenést do herního projevu dalších kol. Po celý zápas byl patrný rozdíl v herním projevu H. Újezdu v porovnání s D. Loučkou. Na vše jsme měli dostatek času a z pohledu obrany jsme si vyzkoušeli držení míče, které jsme měli v poměru více jak 60:40%. Fotbal se hraje ovšem na góly a v této kategorii byl úspěšnější soupeř. V 5. min se prosadil dobře umístěnou střelou a v 44. min, po chybě v obranných řadách, se prosadil podruhé těsně před poločasovou přestávkou. Obě branky vstřelil mladičký Lukáš Havran.

Druhá polovina utkání se odehrávala v podobném herním stylu pomalejší hry, nám se povedlo pouze snížit na 1:2 z kopačky Romana Kopeckého. Věříme, že tento zápas nám pomohl k rozkoukání v nové soutěži a v dlouhodobé práci na zkvalitnění hry. Špatnou zprávou je, že se při utkání v souboji zranil Martin Večeřa, přejeme brzké uzdravení.

Napsali o nás: