Muži Třebařov – Němčice 4:0 (0:0) (10.6.2023)

K předposlednímu zápasu sezóny jsme zavítali na hřiště Třebařova, které se nahání s týmem Vendolí na 1. a 2. místě tabulky soutěže. Opět jsme nepřijeli v plné sestavě, přesto jsme měli jasný cíl „potrápit týmy, které jsou v tabulce nad námi“.

Víceméně se náš cíl málem povedl. Kvalitní soupeř se po celý zápas dostával k zakončení a byla patrná sehranost každého hráče, kteří o sobě vědí a mají zažité návyky. Hráč, který jim asi nejvíce oponoval byl náš brankař Matyáš Čechlovský, který předváděl fantastické zákroky a likvidoval jejich 100% šance. Naše kluky je však třeba pochválit všechny. Mohu říci, že se hrál oboustranně pohledný a technický fotbal, který se musel divákům líbit. Dokázali jsme několikrát zahrozit technicky i rychlostně zajímavými akcemi.

Stav 0:0 se nám podařilo udržet do 80. min, poté jsme ale obdrželi 4 branky během 10 min. Ač to není povzbudivý výsledek, byl to herně jeden z nejvydařenějších zápasů jara. To potvrzuje i pozitivní zpětná vazby z Facebooku Třebařova: Němčice opět ukázaly, že se příští rok můžou prát o první místo. Mají tým plný mladých a šikovných hráčů.