U11 TURNAJ MORAŠICE (3. 6. 2023)

K poslednímu soutěžnímu turnaji této sezóny jsme vyrazili do nedalekých Morašic. Rozlosování určilo, že se turnaje zúčastní pouze 3 mužstva, a protože domací tým tentokrát nedal dohromady dva týmy, jako se to povedlo na předchozích turnajích, tak nás čekali pouze dva zápasy.

První zápas jsme nastoupili proti domácím hráčům ze souklubí Horní Újezd/Morašice. Domácí nehráli špatně, ale na naše borce to nestačilo a i po několika hezkých kombinacích jsme vyhráli 8:3. O naše góly se postarali 4x Tom a po jednom gólu dali Štěpa, Toběš, Šíma a Robin.

Druhý zápas proti Pomezí, které mělo pouze jednoho hráče na střídání byl o poznání těžší. Kluci z Pomezí zodpovědně bránili a kombinační hrou nám dělali problémy. Nám se ovšem také několik akcí povedlo a vedli jsme 4:2. Ovšem několik minut před koncem Pomezí snížilo na rozdíl jediného gólu. Klid nám přinesla až Tomova individální akce na 5:3. Naše 2 góly vstřelil Tobeš a po jednom gólu dali Šíma, Tom a Štěpa.

Naším nejlepším hráčem turnaje byl jednoznačně Štěpa, který věkově patří ještě do mladší přípravky. Sice se nevyrovná technické vypělosti bratra Tomáše, ale nasazením a nebojácností je to rozhodně šikovný hráč. Bohužel avizuje, že fotbal ho nebaví a chce skončit, tak snad si to rozmyslí a bude pokračovat v Němčicích.

Celý turnaj odehráli Lukyn, Fanda, Matouš, Tobeš, Tom, Štěpa, Šíma, Robin a Kristián.

Následující něděli nás v Čisté čeká poslední turnaj této sezóny. Jedná se o závěrečný turnaj za účasti všech týmů z naší soutěže. Do prázdnin bychom si asi dali několik tréninků a rozlučku. O prázdninách se bude konat fotbalový kemp a v nové sezóně většina kluků postoupí do mladších žáků.