U11 Turnaj Hradec nad Svitavou (22. 4. 2022)

Jarní část sezóny jsme zahájili turnajem v Hradci nad Svitavou, kde jsme se postupně utkali s týmy z Čisté, Bystrého a domácího Hradce.

První zápas nás čekali borci z Čisté, se kterými jsme se utkali v úterý v rámci přátelského zápasu. Přítelský zápas jsme celkem jednoznačně ovládli, ovšem dnes se nám tolik nedařilo. Bylo to ovlivněno sestavou, kam se do branky vrátil uzdravený Luky, ale obranu a střední zálohu jsme hráli bez střídání, protože mladší kluci si tam netroufli. Napadání v útoku nebylo dle našich představ, proto Čistá měla dost šancí, ale nedařilo se jim v zakončení. Na naší straně se Tom 2x úspěšně probil ke gólovému zakončení a zápas jsme se štěstím vyhráli 2:1.

Další zápas výsledkově vypadá jednoznačně, protože jsme vyhráli 5:0. Ovšem výsledek neodpovídal průběhu hry. Soupeřovi útočníci trápili naši obranu, ale nakonec neproměnili ani penaltu. 4 góly dal opět Tom a jeden gól byl vlastní.

Poslední zápas proti mladému týmu Hradce se kluci už viděli jako vítězové trunaje. Ovšem to co chybělo našim útočníkům, tak Hradečtí naplňovali do puntíku a jejich napadání nám dělalo velké problémy. Dokonce jsme prohrávali 0:1. Skoré otočil opět Tom dvěma góly a dvěma přihrávkami po nichž skóroval Vilda a Fanda.

Vítězství na turnaji je sice krásné, ovšem předvedená hra moc hezká nebyla. Permanentě v obraně hrající Štěpa a Fanda odvedli také skvělou práci, ale vzhledem k vytížení už nedokázali podporovat útok, kde nám chyběla větší aktivita naších hráčů. Abych nebyl pouze kritický, tak je nutné zmínit, že v útoku hráli svůj první turnaj Šíma, Alda, který nemohl kvůli alergii pořádně dýchat a mladí hráči Vilda a Robin.

Další turnaj nás čeká na domácím hřišti v Němčicích v neděli v 10h, tak přijďte kluky podpořit.