U11 Turnaj Pomezí (1. 10. 2022)

První říjnovou neděli jsme vyrazili na trunaj do Pomezí, kde jsme se letos na podzim již prezentovali. Opět jsme se potýkali s nemocemi nebo jejich dozvuky. Tobík nastoupil, ačkoliv byl téměř celý týden nemocen a Tom začínal kvůli nachlazení v brance.

První zápas jsme odehráli proti Březové se kterou si kluci celkem snadno poradili 6:1. Naše góly vstřelili 2x Vilda a Fanda a po góle dali Tobík a Tom jako brankář.

Druhý zápas jsme odehráli proti domácímu Pomezí. Zápas to byl vyrovnaný, ale nemohli jsme se prosadit a v poločase jsme prohrávali 0:1. Tom dostal od taťky svolení nastoupit i přes nachlazení a zařídil třemi góly otočení skóre a naše vítězství 3:1.

Poslední zápas jsme odehráli proti našemu nejméně oblíbenému soupeři z Opatova, který nám naposledy nadělil 12 gólů. Kluci v prvním poločase drželi s Opatovem krok, ale asi jenom proto, že dobře chytal Lukyn a Opatov své šance neproměnil. Poločas ovšem vypadal nadějně 1:1. Ovšem v druhém poločase Opatov ukázal svoji kvalitu a porazil nás 1:6. Tím nás odsunul na druhé místo, podruhé v této sezóně.

Celý turnaj odehráli Lukyn, Štěpa, Alda, Tom, Tobík, Fanda, Vojtík, Vilda a Matouš pouze na střídačce po nemoci nenastoupil.