U15 Jevíčko – Němčice (23.5.2022)

Tuto neděli jsme zavítali do 60 km vzdáleného Jevíčka, které je v tabulce o dvě příčky nad námi. Dělali jsme si naděje, že bychom mohli předvést slušný výkon, ale stav naší hráčské základny nám bohužel ukázal, že to tak růžové nebude. Velkým zásahem bylo nepříjemné onemocnění Filipa s Kubou Radimeckým, u dalších pak růstové potíže, bolesti zubů, rybářské závody, další omluvené a neomluvené jsem zcela nepochopil. Zkrátka z 25 hráčů, které jsme měli při přihlášení soutěže, nás odjelo do Jevíčka pouze 10.

Ještě před začátkem jsme od pohodového soupeře dostali dárek v podobě UA hráče Ilji, který nám pomohl. Klobouk dolů za takové gesto. První poločas jsme nebyli svědky žádné fotbalové hitparády ani od jednoho z týmů a soupeř otevřel skóre až 5 min před přestávkou.

V druhé polovině zápasu jsme se snažili stále výsledek uhrát, ale postupná únava bez možnosti častějšího střídání, neúčast na trénincích a herně nepatrně vyspělejší soupeř tak dokonal konečný výsledek 4:0 pro Jevíčko. Měli jsme tentokrát i zajímavé příležitosti a výsledek až tak nekoresponduje s předvedenou hrou. Většina našich kluků odehrálo velmi slušné utkání a některé z herních kombinací byly docela pohledné. Asi největší pochvalu zaslouží Ondra Pávek, který si po zápasu své kategorie zahrál ještě 90 min za dorostence, kteří se na domácím zápasu nesešli v dostatečném množství hráčů.

Tréninky tento týden klasika úterý a pátek, v neděli 29.5. sehrajeme domácí zápas se sousedním Janovem, výkop v 13:00.