U15 Němčice – Pomezí (12.9.2021)

K čtvrtému zápasu podzimu starších žáků jsme nastoupili k domácímu zápasu, ke kterému přijel soupeř z Pomezí. Stejně jako naše družstvo i soupeř disponuje mixem mladších a starších žáků, což je patrné z přiloženého zápisu a uvedených ročníků hráčů.

Zpočátku vypadal zápas poměrně vyrovnaně, na obou stranách byly zajímavé brankové příležitosti, stejně jako jsme byli svědky spousty nepřesností. Nakonec jsme se ujmuli vedení 1:0, když se v závaru před brankou prosadil Kuba Voleský! Specialita, v které jsme rozhodně dominovali, byla hra rukou, kterou nám dobře pískající rozhodčí Kaplan asi 6x neodpustil. Bohužel jedno z volejbalových zpracování bylo ve velkém vápně a soupeř dostal nabídku penalty. První pokus sice proměnil, ale rozhodčí nechal kop opakovat a nechat skvěle chytajícího Ondru Háce vyniknout.

Druhý poločas se soupeř rozehrál a předváděl velmi kvalitní kombinační hru, s kterou jsme měli velké problémy. Naše trpělivá hra a zejména skvělé úniky Standy Rozvorala nám přinesla další dvě branky a konečné vítězství 3:1. Velká gratulace hráčům i divákům za skvělou podporu, která byla oceněna „tučňákem“.

Příští týden hrajeme v neděli 19.9. v Bystrém, výkop v 10:00 hod.