Velká pochvala a pár slov …

Za účast na trénincích minulý týden si naši borci zaslouží velkou pochvalu. Dorost ve středu trénoval v 16 hráčích, což tu ještě nebylo a na pátečním tréninku pobíhalo po hřišti 18 hráčů přípravek + 16 hráčů žáků. Jedním slovem SKVĚLÉ!

Vzhledem k takovému zájmu a přístupu k tréninkům nás napadlo udělat dronem pár fotek zaplněného hřiště z ptačí perspektivy. Pokud nebude vhodné počasí dnes (26.5.), naděláme fotky v některý jiný, sluníčkem obohacený, den. Když jsme u tématu focení, rádi bychom do konce června udělali hromadné foto všech oddílů. O termínu vás budeme včas informovat.

Další informace o tom, že hráči i rodiče se nemusí obávat, že by se díky pandemii rušilo, či omezovalo rozloučení se sezonou. My jsme si koronavirus nevymysleli a naši borci, jejich rodiče i trenéři to berou jako vyvrcholení a poděkování za předvedené výkony a hlavně docházku. Zakončení budou koordinována odpovědnými trenéry, termíny se včas dozvíte.

Co se týče dětské olympiády, o víkendu se oslovila skupina 35 rodičů, na které jsme měli kontakt. Děláme průzkum, který končí tuto středu a do konce týdne se rozhodneme, zda se 13. června 10. olympiáda uskuteční. Pro připomenutí, jde o aktivitu pro děti od 4 let po V. třídu ZŠ.

Plán na tento týden – máme naplánovaná tato přátelská utkání – U19 v H. Újezdu ve středu 27.5. a U11 v Řetové v pátek 29.5.2020. Na příští týden vyhledáváme další přátelská utkání, která budou pravděpodobně směřována na termíny tréninků. Vše se včas dozvíte.