Tančete s námi …

Jak jsem naznačil už v minulém článku, náš výbor FO nespí a pracuje na přípravách, abychom tak mohli co nejdříve vyběhnout na trávník našeho hřiště. Minimálně k tréninkové činnosti. Rada starších (výbor FO) každý podvečer tančí šamanské tance a přivolává i sebemenší uvolnění karanténních opatření v sportu. Samozřejmostí je, že naši šamani tančí výhradně formou videokonferencí, popř. v max počtu dvou osob a 2metrovém odstupu, aby tak naplnili vydaná nařízení.

Velký Manitou se nás zdá vyslyšel a zítra má proběhnout kouření dýmky míru rady starších (12-členný tribunál fotbalu ČR), která má vynést rozhodnutí, jak, kdy, zda vůbec, popř. v jakém modelu budou dohrány soutěže neprofesionálního fotbalu od 3. ligy až po okresní soutěže. Výstupem by mělo být, zda si amatérští fotbalisté ještě na jaře nějaký zápas zahrají. Vycházíme ze zpráv, které byly otištěny na podrážkách kopaček jednoho z informačních serverů, viz link na zdroj.

Žádáme tedy, aby naši hráči, fanoušci a rodiče dětí tančili s námi. Míra pravděpodobnosti, že to dopadne pro fotbal „výborně“, není příliš vysoká. Myslím, že většina z nás bude ráda i za tu „dobrou“ variantu, že budeme moci společně trénovat s nějakým omezením.

Pojďte tančit s námi, JAKO JEDEN TÝM ?.