Přátelský zápas U9 Horní Újezd „B“ : Němčice(1.10.2019)

Sestava : Brankáři : Vojtík, Luky, Daník a v poli si zahráli Maty, Fanda, Honzík a Tobík

Sebelepší trénink nenahradí herní praxi a proto jsme si místo úterního tréninku domluvili přátelské utkání s týmem Horní Újezd „B“. Tento celek je složen z věkově i výkonnostně srovnatelných hráčů s těmi našimi. Zahráli jsme si netradičně na 4 čtvrtiny po 15 minutách. V brance jsme vyzkoušeli 3 brankáře a musím uznat, že ani jeden se nenechal zahanbit a všichni chytali téměř jako profíci. 🙂

A když chválím brankáře, musím pochválit i všechny hráče z pole. Předváděli hezkou kombinační hru a nás trenéry potěšilo především to, že začínají při hře používat i věci, které se učíme na trénincích. Jak neustále zdůrazňujeme, v této kategorii o výsledky vůbec nejde a v tomto zápase to platilo dvojnásob. Proto jsme si branky ani nezapisovali. Ale odposlechnuto od kluků z kabiny, kteří se chlubili kolik kdo dal gólů tipuji, že my jsme nastřileli dvouciferné číslo a soupeř nám dal pouze 2 branky.

Zápas se klukům opravdu povedl, tak si snad nové získané zkušenosti a sebevědomí přenesou i do dalších zápasů Příležitost budou mít na dalším turnaji opět v Horním Újezdě již tuto neděli 6.10. od 9:30. Sraz na hřišti v Němčicích je v 8:30 případně v 9h v Újezdě.