Turnaj U11 Němčice (21.9.2019)

Třetí turnaj starší přípravky jsme odehráli na domácím pažitu. Zavítali k nám týmy z dalekého Jevíčka a Opatova, klub Cerekvic se ráno omluvil, že z důvodu marodky nepřijede. Ze sestavy nám scházelo 6 hráčů a měli jsme pouze dva na střídání. Sestava: Stáňa, Matěj, Láďa M., Niky, Táďa, Kuba, Šimon a Láďa B.

Do prvního zápasu jsme, s Táďou v brance, vstoupili s Jevíčkem. Poměrně mladé mužstvo otevřelo skóre a trenéři i diváci nevěřili vlastním očím, jaké příležitosti naši hráči nejsou schopni proměnit. Přestože by prvnímu poločasu slušelo skóre 5:0, museli jsme se spokojit s remízou 1:1. V druhém poločasu jsme otevřeli střelecká stavidla a soupeře jsme nakonec přehráli 6:2. Skvělý výkon soupeřova brankaře nás v první části zaskočil, ale vítezství bylo zasloužené.

Druhý zápas jsme odehráli s Opatovem, který Jevíčku podlehl 1:4, do branky se postavil Stáňa. Naši borci si asi mysleli, že to bude jednoduché vítezství. Ačkoliv jsme vyhráli celý zápas 4:2, nepředvedli jsme fanouškům moc pohledný fotbal. Obvykle se slabšími soupeři máme příležitost předvést kombinační hru plnou nahrávek, ale to se nám tentokrát nepovedlo.

Výsledek turnaje byl velmi slušný, Němčice 1. místo, Jevíčko 2. místo a Opatov 3. místo. Děkujeme fanouškům za podporu, obsluze bufetu za servis, Honzovi za odpískání turnaje a holkám z KD za skvělé perníčky.

Němčice – Jevíčko 6:2 (1:1), góly: Standa 3x, Láďa B. 2x, Láďa M.

Němčice – Opatov 4:2 (3:1), góly: Láďa B. 4x