Němčice: Dolní Újezd U15 (8.4.)

Němčice : Dolní Újezd  0:5 ( 0:3 )
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Štěpán Jasanský, Jirka Lněnička, Martin Gyomber, Honza Havla, Max Nováček, Kuba Sršeň – Tomáš Pánik, Tomáš Sršeň, Marek Mikl, Martin Radimecký, Lucka Pávková, Filip Brožek
Nepříjemný vítr nám v neděli neodnesl jen branku, ale i naději na dobrý výsledek.
Velké zklamání zavládlo po tomto zápase.  Ani ne tolik z výsledku, jako spíše z předvedené hry. Kdybychom mluvili o kategorii dorostu či mužů, přisoudil bych tento výkon probdělé noci v některém z disco barů.  Ale u žáků si to moc vysvětlit nedovedu. Zatímco nás(bezpochyby fotbalově vyzrálejší) soupeř mnohdy přehrával pohlednou kombinační hrou, náš tým si nejenže za celý zápas nevypracoval žádnou brankovou příležitost, ale ba co vic, problémem bylo si jen přihrát.  O pohybu po hřišti ani nemluvě. Takhle odevzdaný výkon bez špetky bojovnosti( až na pár jedinců) a chuti se o výsledek poprat jsem u tohohle týmu ještě nezažil.  Po zásluze jsme dostali „bůra“.
Nezbývá než věřit, že to byl jen chvilkový výpadek a že už v sobotu 14.4. v Opatově zase hráčky a hráči ukáží, že je fotbal stále baví a složí tak pomyslný reparát za tuto neděli.

Napsat komentář