Němčice: Semanín 28.5.2017

Němčice: Semanín 2 : 1 ( 1: 0 )

Sestava :
Kristýna Mikulecká – Tadeáš Vytlačil , Lucie Pávková , Lukáš Pavliš – Filip Brožek , Pavel Jůza , Martin Radimecký – Kryštof Pachl – Libor Kocián, Tomáš Pánik, Jirka Lněnička, Honza Havla

Rozhodčí: Štusák Tonda

Poslední zápas sezóny na domácím hřišti přinesl vše, co má správné utkání mít….nasazení, pohledné akce, řadu soubojů , hezké góly , napětí až do závěrečného hvizdu a hlavně 3 bodíky pro nás ?
Po počátečním vzájemném oťukávání přišla první standartní situace a to v podobě rohového kopu. Na pátečním tréninku jsme si nacvičili signál a tak jsme to zkusili i na ostro. A ejhle , ono to vyšlo. Pavel nás tak ve 14.minutě poslal do vedení 1 : 0. A hned se nám hrálo lépe a lehčeji. Hezké akce střídali ještě hezčí, mnohdy i na jeden dotek jako v televizi ? ale do poločasu již bez branek.
V druhé půlce přišli dvě velké chvíle Martina. Nejprve ve 45. minutě z bezprostřední blízkosti těsně přestřelil branku a pak o 3 minuty později krásně prokličkoval a tváří v tvář ,neboli jak by řekl náš kolega od přípravky face to face ? nedal brankáři žádnou šanci a přidal uklidňující branku na 2 : 0.
Nadále všichni plnili vše tak, jak jsme si řekli a proto se soupeř takřka nedostával do žádných příležitostí, které by nás měli zneklidňovat. Až v 60. minutě jsme polevili v ostražitosti a hosté nás za to hned potrestali. Pěkně trefená šibenice 2 : 1 a drama bylo na světě. Ovšem naše hráčky a hráči už oplívají dostatkem zkušeností a sebevědomí a tak si dokázali po zbytek času výsledek pohlídat a tudíž 3 body zůstávají doma. Tento výsledek nám zaručuje 2 místo v tabulce, ze kterého nás již nemůže nikdo sesadit.

Všem patří obrovská pochvala za skvěle takticky zvládnutý vyhecovaný zápas. Všichni plnili do posledního písmenka vše co jsme si řekli a za to holky a kluci máte náš obrovský respekt. Musíme taky vyzdvihnout výkon našich dvou benjamínků v sestavě…Honzíka a Jiříka. Zapadli do týmu skvěle a jejich akce na jeden dotek, to byla reklama na fotbal.

A proto tedy Týno , Táďo, Lůco, Luky, Fílo, Pavle, Martine, Kryštofe, Libore, Tomíku, Jiříku , Honzíku…DÍKY, bylo to SUPER…udělali jste nám OBROVSKOU RADOST….vaši trenéři Petr, Vojta a Kuba ?

Napsat komentář