7. fotbalový kemp Němčice 2023

Již 7. ročník fotbalového svátku dětí od 5 do 19 let proběhl na našem hřišti o víkendu 12.-13. srpna. Tentokrát se přihlásilo 44 hráček a hráčů (stejně jako před rokem). O skvělý servis stravy a pitného režimu se starala děvčata Jitka Marková, Jana Marousková a Martina Pavlišová, o tréninkovou aktivitu čtyř věkových skupin se staral Kuba Marek, Tomáš Marousek, Franta Veselý, Pavel Mackerle Lukáš Pavliš jun a Lukáš Pavliš sen. Nabídku bufetu měl ve svých rukou pohostinný mlynář Víťa Stránský. Jako obvykle, dvoudenní program se skládal nejenom z tréninkových jednotek, ale také z teambuildingových aktivit, které jsme letos z důvodu skvělého počasí zaměnili za atraktivní koupačku na němčické plovárně😊. Sobotní šipkováná ovšem nesměla chybět, tentokrát ale bez staré medvědice. Ze zvířecího světa nám však po celý víkend dělal společnost náš krokodýl Venda Chňapík, který se na koupalku zhostil funkce plavčíka.

Za ta léta organizace tohoto fotbalového svátku jsme si zvykli na nějakou tu přeháňku během víkendu, ale tentokrát bylo počasí objednáno na jedničku. V nedělním programu k nám opět přilétla čtveřice profi létajících trenérů, kteří obohatili nejenom tréninkovou jednotku našich dětí, ale i trenéři se měli příležitost přiučit novým tréninkovým technikám a metodice v práci s dětmi.

Přestože je příprava a realizace kempu časově i finančně dosti náročná, věříme, že si děti víkend s míčem skvěle užily a dokázali jsme smysluplně obohatit jejich prázdninový čas.

Velké díky celému realizačnímu týmu, dětem za hojnou účast a holkám z KD za skvělé obídky😉.

Za realizační tým Lukáš Pavliš