Podklady k 7. fotbalovému kempu 2023

Zdravím účastníky 7. fotbalového kempu 2023. Pro tento rok se nám přihlásilo na prázdninovou akcičku 44 hráčů, o které se bude starat zkušený realizační tým. V příloze najdete program a časový harmonogram, v sobotu i v neděli začínáme od 8:00.

Pro hráče jsou připraveny tréninkové jednotky kombinované s doprovodným programem plným her a zábavných soutěží. To vše s kvalitní stravou a pitným režimem. Na neděli k nám zavítají létající trenéři, kteří odtrénují dopolední tréninkovou jednotku.

Praktické rady – doporučujeme rodičům zejména odzkoušet fotbalovou obuv. Bývá standardem, že po prázdninách vaše dítko trochu povyrostlo, popř. nejsou kopačky v dobrém technickém stavu. Co se týče tréninků, zkontrolujte si – kopačky, tréninkový dres, stulpny, chrániče a lahev na pití.

Co se týče volného programu, který spolu budeme po dva dny trávit – osuška, mýdlo, pantofle, sportovní/volnočasové oblečení a obuv, peníze na nějakou sladkost v bufetu (do 100,-), zákaz telefonů a tabletů – na to tady nebude čas. V rámci klubové příslušnosti doporučujeme vzít týmové oblečení (triko, bundu). Nezapomeňte přibalit i plavky!

Letos bychom rádi pozvali rodiče a přátele klubu na sobotní podvečer, kdy bude během opékání příležitost si sednout a popovídat nejen o fotbalu😊.

Tak v sobotu 12.8. před 8 hod ráno na hřišti …

Vaši trenéři