U11 TURNAJ ČISTÁ (27. 5. 2023)

Poslední květnovou sobotu nás čekal turnaj v Čisté, kde jsme postupně narazili na týmy z Jevíčka, Březové a domácí Čisté. Opět nám chyběli kluci Krejčí, tentokrát s nimi na dovolenou vyrazil i Alda a v týdnu se zranil František. Do sestavy se ovšem vrátil Vojtík, takže na trunaj jsme vyrazili se dvěma kluky na střídání.

První zápas jsme hráli proti Jevíčku, které běžně přehráváme a za které nastoupila i tři děvčata. Ovšem dnes jsme se pouze bránili a ani to nám nešlo úplně dobře. Poločasové skóre bylo 0:5 a konečné 0:7, kdy za celý zápas jsme si vypracovali snad jen 3 náznaky šancí.

Další zápas jsme nastoupili proti Březové, kterou také běžně přehráváme. Ale jak asi tušíte, tak s naší sestavou jsme tahali za kratší konec. Konečné skóre 7:10 je sice divoké, ale nevypadá úplně špatně. Ovšem většina našich gólů padla z dálky, kdy soupeřův brankář obvykle hraje vytažený na půlce. Pět našich gólů vstřelil Tobík a po gólu dali Vojtík a Šíma.

Poslendí zápas proti Čisté jsme očekávali gólový nášup, který se ovšem nekonal. Dokonce jsme vedli 3:0 po gólech Tobíka. Čistá přeskupila sestavu a do poločasu srovnali skóre na 3:3. Ve druhém poločase naši kluci už doslova tahali nohy, protože téměř celý turnaj odehráli s minimem střídání. Nakonec jsme jsme prohráli 3:8 a na trunaji jsme skončili poslední.

Turnaj odehráli Lukyn, Matouš, Vilda, Tobeš, Vojtík, Šíma, Robin a Kristián. Pro kluky určitě bylo užitečné vidět, že mají na čem pracovat, tak snad si to na tréninku uvědomí.

Příští týden hrajeme opět v sobotu tentokrát v Morašicích, což bude poslední soutěžní turnaj, protože za 14 dnů se hraje závěrečný turnaj se všemi účastník soutěže.