Muži Radiměř – Němčice 1:3 (1:3) (29.4.2023)

Do Radiměře jsme odjížděli plní očekávání a souboj o body. Vzhledem k lokálním intenzivním dešťům nám soupeř po cestě volá s tím, že mají hřiště pod vodou☹. Nakonec bylo dojednáno sehrání zápasu na UMT ve Svitavách.

Jak máme obvykle ospalý začátek, tentokrát bylo vše naopak. Náš nástup do utkání byl rozdílový a soupeř se nestačil divit. Nejprve se hned v 5. min prosazuje Lukáš Pavliš, který nepohrdnul vyboxovanou nahrávkou od brankaře a uklízí hlavou. Poté v 18. po TK Ivana Škeříka prodlužuje Michal Votřel na nabíhajícího Martina Večeřu a Jan Pakostu u pravé tyče, Martin doráží. Poslední pak po centru od Jana Pakosty skóruje efektivním volejem kapitán Michal Votřel. Soupeři se podařilo pouze kosmeticky upravit v 11. min jednou brankou po velmi pěkné kombinaci po levé straně.

Ač to vypadá, že se druhý poločas skoro ani neodehrál, podařilo se nám protočit lavičku náhradníků. Na hře to bylo trochu znát, ale naši borci už si výsledek a plný počet bodů vzít nenechali. Je potřeba říci, že v zápase nastoupilo 5 dorostenců, díky hoši.