U11 Turnaj Hradec nad Svitavou (17.9. 2022)

Ještě dlužíme informace z trunaje, který se konal v neděli 17.9.2022 v Hradci nad Svitavou, kde jsme se utkali s týmy z Bystrého, Kunčiny a domácí Hradec nad Svitavou. Poslední dva jmenované týmy pro nás byly novými soupeři, se kterými jsme se ještě neutkali.

První zápas jsme odehráli proti Bystrému, který jsme celkem v poklidu vyhráli 8:3. O naše góly se podělili 3x Tobeš, 3x Tom a 2 Štěpa.

Druhý zápas jsme nastoupili proti Kunčině, která na soupisce měla spoustu mladých hráčů, kteří na první pohled nebudili respekt. Ale zdání klame. Jednalo se o houževnatý a běhavý tým, který nám hned v první minutě vstřelil po průnikové přihrávce gól. Jejich rychlost a mnohdy až přehnaná agresivita našim klukům vůbec nevoněla a nevědeli si rady. Zápas jsme sice vyhráli 2:1, ale pouze díky individuálním akcím Toma.

Třetí zápas nás čekal proti domácím, kteří na soupisce měli ještě mladší hráče než Kunčina. Hradec jsme jasně přehrávali a jejcih útok nám nedělal v obraně problémy. Ovšem kluci se začali předvádět a předhánět kdo vstřelí více gólů. Obvykle by se nám tato rivalita zamlovala, ale v tomto zápase byla na úkor fotbalovosti. Naši kluci se vše snažili protlačit silou, což se jim proti výrazně mladším a menším soupeřům dařilo, ale více bychom ocenili fotbalové řešení i v kontextu předchozího zápasu, kde kluci nevěděli, kde jim hlava stojí. Konečné skóre 13:1 nám přisoudilo opět první místo v turnaji. O naše góly se podělili po 3 gólech Tobík, Vojta a Fanda, 2x Tom a po gólu vstřelili Stěpa a Lukyn.

Celý turnaj odehráli Alda, Fanda, Matouš, Lukyn, Tobík, Tom, Štěpa a Vojtík. Další turnaj nás čekal 25.9. v Horním Újezdě.

Abychom nezapřeli náš vesnický původ, tak zápas jsme dohrávali i s provizorní opravou rozpadlých kopaček.