U15 Němčice – Borová (1.5.2022)

Na domácím hřišti jsme přivítali soupeře z Borové, u kterého jsme na podzim na hřišti v Telecím prohráli 0:4 (0:1). Tenkrát jsme se sešli pouze v 11 hráčích a na malém hřišti to poměrně hodně jiskřilo.

Tentokrát jsme se po čarodějnickém večeru sešli v 15 hráčích, z toho 8 hráčů starších žáků a 7 hráčů mladších žáků. Soupeř, který přijel takřka v plném obsazení starších žáků měl hned od prvních minut více ze hry, což odpovídalo i na skóre po 35 min, které bylo 0:2 ve prospěch Borové.

Druhá část však byla překvapením nejenom pro naše barvy, ale i pro soupeře. Nebudu používat slova jako „doslova jsme je přehrávali“, ale rozhodně to pro oko diváka byl velký rozdíl. Dočkali jsme se i pěkných útočných akcí, každá však skončila v rukavicích urostlého brankaře hostů. Kluci si rozhodně zasloužili nějaký ten kontaktní gól vsítit. Zápas tedy skončil 0:2 a my si odnášíme vylepšené skóre ve srovnání s podzimem, ale hlavně velký herní posun v druhém poločasu. Poděkování klukům a skvěle chytajícímu Ondrovi, který měl v první části hry plné rukavice práce.

Příští týden jedeme v neděli 8.5. do Pomezí, výkop v 9:30, čas odjezdu bude upřesněn na pátečním tréninku.