U15 Němčice – Jevíčko (26.9.2021)

K domácímu zápasu na němčickém trávníku k nám přijel soupeř z Jevíčka. Přestože je na předposledním místě tabulky starších žáků, přistupovali jsme k zápasu s respektem a nechtěli jsme nic podcenit. Dva naši starší hráči jsou v karanténě, což nám také nepomohlo, přesto jsme se sešli v slušné sestavě patnácti hráčů. Soupeř přijel s týmem 10 starších žáků ročníku 2007 a 2008 + pouze jedním hráčem 2009. Se sousedním týmem Jaroměřic mají domluvu, že U15 hrají pod hlavičkou Jevíčka a mladší žáky U13 pod hlavičkou Jaroměřic.

Zápas probíhal v obvyklém tempu, a přestože jsme měli několik úniků, první skóroval soupeř a to v 10. minutě.  Proti byl kapitán Víťa Kolář, který se zasloužil povedenou akcí o srovnání skóre hned v 12. minutě. Konec poločasu, i začátek druhého, jsme byli svědky spousty nepřesností na míči. K vidění byly i zajímavé průnikové přihrávky a kombinace. Soupeřova hra se mírně zlepšovala, ale další gól vstřelil Filip Radimecký, který tak v 50. minutě zvyšuje na 2:1. Opět netrvalo dlouho a miska vah se opět srovnala, když po chybě pravé obrany vyráží Odra Hác míč před sebe a osamocený hráč trefuje bez větších problémů na 2:2. Do konce utkání už zůstalo skóre nezměněno a dělení bodů tak zůstalo na obou stranách.

Další zápas hrajeme opět na domácím hřišti, tentokrát proti týmu Dlouhá Loučka/Křenov, a to ve svátek 28.9., výkop 13:00, sraz na kabinách v 12:15.