Turnaj U11 Sebranice (3.10.2020)

Po 1. místě z čtvrtečního turnaje jsme se v sobotu opět se starší přípravkou vrátili na hřiště do Sebranic. Tentokrát nás čekaly čtyři týmy. Na zápas jsme se sešli s 11 hráči + jeden začínající hráč ročníku 2009, kterému bylo přislíbeno, že si zahraje pouze pokud potkáme velmi silného soupeře a budeme prohrávat. Takovéto případy „omladšování“ hráčů děláme výjimečně a v každém takovém zápasu si žádáme schválení od soupeře. Vzhledem k vývoji tohoto turnaje si bohužel Jonáš nezahrál ani minutu.

První výkop jsme rozehráli s celkem poměrně mladého týmu Bystré. Poměrně houževnatý soupeř nám nedal nic zadarmo, Míša v brance udržel čisté konto z výsledku 3:0 je patrné, že jsme si museli máknout.

Druhý zápas jsme sehráli s Březovou, které jsme chtěli oplatit porážku 3:4 na domácím hřišti z 13. září. To se povedlo na jedničku, když jsme vyhráli 6:3 a to jsme si dali jeden vlastní gól a na dva jsme soupeři nahráli přímo na kopačku.

Před posledním zápasem naši hráči začali kalkulovat s turnajovým vítězstvím a vyzvídat, zda za 1. místo opět „kápne“ párek v rohlíku, jako ve čtvrtek. S domácím soupeřem, hnaným diváky, jsme odehráli velmi pěkné utkání. Sebraničtí borci jsou skvěle technicky vybavení a dali nám zabrat. Měli jsme spoustu pohledných akcí, které jsme nedotáhli do gólu, přesto jsme zvítězili 4:0.

Skvělé navázání na minulý turnaj, druhé vítězství za sebou, skóre 13:3, pohledný fotbal. U některých útočníků musíme zapracovat na důrazu a dravosti, ale celý tým musím pochválit. Obrana (Standa s Jéňou) odehráli celý turnaj bez střídání (90 min), dobrá práce. Skvělou práci odvedl i Míša v brance, kde se blýsknul pěknými zákroky. Táďa a Niky potvrdili, že gól na minulém turnaji nebyl náhoda a že jejich forma roste. Laďas si opět otevřel střelnici a stává se noční můrou brankařů této soutěže.

Sestava: Michal Rozvoral – Standa Rozvoral, Jéňa Pavliš – Laďas Beran, Honza Sedláček – Táďa Májek, Nicholas Pirkl, Sebastián Vojtek, Daneček Hondl, Kuba Volleský, Standa Tkadleček.

Góly: Laďas 7x, Standa R. 4x, Táďa a Niky 1x.

Příští týden hrajeme v neděli 11.10. na domácím hřišti v Němčicích od 9:30, přijedou dva soupeři Jaroměřice/Jevíčko a Radiměř/Hradec. K těmto soupeřům pojedeme k poslednímu, resp. předposlednímu kolu podzimu, které nám budou zbývat.

Jak víte, vlivem nouzového stavu jsou přísnější pravidla pro diváky, od fotbalového svazu očekáváme závazná pravidla, jak se máme na turnajích chovat. Jakmile obdržíme nějaké pokyny, budeme je sdílet na tomto webu. Přeji hodně zdraví a co možná pěkné počasí do posledních tří kol podzimních turnajů.