Turnaj U11 Němčice 13.9.2020

Hned druhý turnaj podzimu odehrála starší přípravka na domácím hřišti, když hostila vzdálené soupeře M. Trnávku a Březovou. Zápasy tří družstev se odehrály za krásného slunného počasí, které nám doufáme ještě nějaký ten týden vydrží.

První zápas proti M. Trnávka jsme začali skvěle. Mezi tyče se postavil Táďa a zbylí hráči se do poločasu postarali o zajímavý náskok. V druhém dějství si nasadil rukavice Laďas a úbytek útočných aktivit byl znát. Přesto, že nás soupeř v závěrečných minutách potrestal několika góly, vítezství jsme si vzít nenechali.

Mezizápas obou našich soupeřů byl poměrně jednoznačné vítězství Březové a v našem druhém střetnutí se hrálo o vítezství celého turnaje. Oba poločasy jsme víceméně dotahovali skóre a byl to opravdu pohledný fotbal z obou stran. Oba poločasy odchytal Táďa, který se blýskl skvělými zákroky. Naši kluci hráli pohledný fotbal s poměrně dobře fungujícím přechodem do útku, slabinou byl důraz útočníků a neproměňování slibných akcí. Pár sekund před závěrečným hvizdem se nám podařilo stáhnout na 3:4, což nám zajistilo 2. místo v turnaji.

Pochvala všech zúčastněných, daleko odpovědnější hra obrany ve srovnání s turnajem v Morašicích. Přesto, že nám scházeli dva hráči a měli jsme pouze tři kluky na střídání, odehráli jsme před domácími diváky atraktivní zápasy. Svou první branku ve starší přípravce si dal Honzík Sedláček. Gratulace a jen tak dál.

Sestava – Táďa Májek – Standa Rozvoral, Míša Rozvoral, Jéňa Pavliš – Láďa Beran, Niky Pirkl – Standa Tkadleček, Daneček Hondl a Honza Sedláček. Góly: Standa R. (4x), Láďa (4x), Jéňa P. a Honza S.

Poděkování děvčatům v bufetu, rozhodčímu Honzovi a skvělým buchtičkám z KD. Další tréninky úterý a pátek, v sobotu 19.9. je turnaj Sebranicích zrušen!