Příprava na fotbalový kemp

V první řadě bych rád poděkoval za zájem o kemp, kam se letos přihlásilo 41 dětí (2019 se účastnilo 31 dětí). Máme přihlášeno 20 hráčů přípravek, 16 žáků a 5 dorostenců (v neděli již hrají 1. kolo soutěže). Minulý pátek proběhla organizační schůzka, kde došlo k doladění jemných detailů a příprav na zajištění materiálu, stravy, pitného režimu a trenérského týmu.

Dole v odkazu máte program kempu s časovou osou, asi nejdůležitějším bodem je zahájení a registrace přihlášených hráčů, která proběhne v sobotu 15.8. v čase 8:00 – 8:30. Přijďte prosím včas, ať si zbytečně neubereme drahocenný čas s míčem z první tréninkové jednotky.

Praktické rady – doporučujeme rodičům zejména odzkoušet fotbalovou obuv. Bývá standardem, že po prázdninách vaše dítko trochu narostlo, popř. nejsou kopačky v dobrém technickém stavu. Co se týče tréninků, zkontrolujte si – tréninkový dres, stulpny, chrániče a lahev na pití.

Co se týče volného programu, který spolu budeme po dva dny trávit – osuška, mýdlo, pantofle, sportovní/volnočasové oblečení a obuv, peníze na nějakou sladkost v bufetu (do 100,-), zákaz telefonů a tabletů – na to tady nebude čas😊. V rámci klubové příslušnosti doporučujeme vzít týmové oblečení (triko, bundu).

Přítomnost rodičů je možná u nejmladších ročníků 2013/2014, přesto budeme rádi, pokud nám svá dítka svěříte, bude o ně dobře postaráno. Program kempu není pouze o fotbalu, ale máme pro holky a kluky nachystané zajímavé doprovodné programy plné her a zábavy. Další detaily vč. vyváženého jídelníčku malých sportovců si necháme jako překvapení.

Těšíme se na vás, tak v sobotu ráno!