U11 přátelák Jehnědí

K druhému přátelskému utkání starší přípravky jsme zavítali 4. června za sloupenské lesy, do nedalekého Jehnědí. Sympatický klub ústecké soutěže, který velmi dobře pracuje s mládeží, proti našim deseti borcům nasadil okolo patnácti hráčů různého věkového mixu. Sehráli jsme tři třetiny po 20 min a hned v první třetině jsme o něco mladší hráče kombinačně přehrávali. To vedlo k tomu, že jsme si mohli vyzkoušet všelijaké změny v sestavě, vč. té, že jsme výjimečně na jedno střídání stáhli z placu ročník 2009 a nechali jsme hrát pouze mladší kluky ročníku 2010 a 2011. Stejně jako v Řetové, výsledek není vůbec důležitý a kluci tento přátelák měli víceméně odměnou za nasazení v minulém utkání proti starším ročníkům. Pro oko našich fanoušků velmi pěkné utkání plné kombinace, gólů a nevšedností v sestavě.

Góly: Láďa B. 6x, Jéňa 5x, Standa 4x, Láďa M. 3x, Táďa 2x, Kája 2x, Niky 2x, Šimon, Jonáš.

Sestava: Standa a Kája Suchánkovi, Láďa Miláček, Jonáš Vojtek, Táďa Májek, Honza Pavliš, Nicholas Pirkl, Šimon Edlman, Kuba Voleský a Láďa Beran.

V úterý 9. června (místo tréninku) k nám zavítá mladší i starší přípravka HÚ/Morašice k sehrání dalšího přátelského utkání. Zveme tímto všechny diváky a fanoušky, občerstvení bude zajištěno. V pátek bude taktický trénink, kde budou přípravky dolaďovat detaily na sobotní zápas proti maminkám, který je součástí 10. dětské olympiády. Detaily akce vč. časů brzo zveřejníme.