Děkujeme všem tanečníkům

S pokorou k posledním dvou měsícům a k závažností, která ochromila sporty a každodenní život po celém světě, dovolte mi pár řádků k obnovení činnosti FO.

Některé kategorie začaly trénovat ve velmi omezeném modu již v polovině dubna a k dnešku proběhlo celkem 8 tréninků. Tento pátek 15.5. vyběhne na trávníky nejmladší kategorie U9 a U11, příští týden plánují zahájit tréninky i žáci.

Do 2 týdnů se budou potvrzovat přihlášky do soutěží 2020/2021. Bohužel nám situace zmařila plnohodnotný nábor nových dětí a pro naplněnost budeme potřebovat podporu od hráčů a rodičů. Vše potřebné vyjde na webu zítra během dopoledne. Co je pozitivní je, že nebudeme příští sezonu hledat nové partnerství v podobě souklubí v žákovské kategorii. Přestože spojení s Rybníkem, resp. s D. Újezdem proběhlo bez jakýchkoliv problémů, setkali jsme se s negativní zpětnou vazbou od některých rodičů i hráčů samotných.

Nebudeme čekat do prázdnin a do konce června bychom rádi fungovali a našim borcům zrušenou jarní sezonu nahradili formou přátelských utkání, která tak nahradí výpadek soutěže. Očekáváme, že první přáteláčky začnou již příští týden. Je potřeba také zmínit plán akcí, které zůstávají v plánu – 13.6. dětská olympiáda, 20.6. oslava 100 let TJ Sokol (plánujeme exhibiční utkání všech oddílů), ukončení sezony každého z oddílů (termíny individuální) a 15.-16. srpna nás čeká 4. fotbalový kemp Němčice 2020.

Na závěr bych rád poděkoval všem kdo mentálně, nebo i fyzicky tančili šamanské tance, zaháněli viry a podpořili tak urychlení návratu na trávník. Ještě není zcela vyhráno, ale ceníme si vašeho přístupu a důvěry v náš oddíl.

Lukáš