Turnaj U11 Městečko Trnávka (6.10.2019)

Po vydatné sobotní zálivce a citelném ochlazení jsme za slunné neděle vyrazili na turnaj do Městečka Trnávky. V sestavě bez nemocného Laďase B. jsme neočekávali žádné zázraky.

První zápas s Koclířovem, s kterým jsme na jejich trávníku naposledy uhráli remízu 3:3, jsme první poločas hráli opět 1:1 a obě strany předváděli podzimní antifotbal. Hra v hroznu dětí a nakopávání protihráčů, spousta chyb a nepřesností. Ze stínu antifotbalu bohužel dříve vystoupil soupeř a v posledních třech minutách vsítil 3 góly.

Druhým soupeřem byl celek Sebranic, který se snažíme celý podzim trápit, ale obvykle s ním dokážeme držet krok až druhý poločas. Přestože soupeř přijel pouze s jedním náhradníkem, do puntíku jsme odehráli náš standard. První položas 2:7 a druhý poločas 2:3. Jako přes kopírák z minulého týdne. V druhém poločasu jsme lehce zahýbali se sestavou a bylo to znát. Rozhodně pochvala a ukázka, že hrát se dá s každým.

Poslední zápas s domácí Trnávkou bylo to nejhezčí na konec. Přestože konečný výsledek 3:1 vypadá jednoznačně, soupeř hrál velmi houževnatě. Naši hráči skvěle kombinovali a měli jsme spoustu velkých příležitostí, které jsme neproměnili. Herně velmi pěkný výkon, kterému scházelo více střelby.

Závěr: Až na poslední tři minuty s Koclířovem všichni hráči ukázali, že fotbal hrát umí a je na čem stavět. Svůj premiérový gól se podařilo vstřelit Kubovi, dva + dva nastříleli kluci Suchánkovi a Láďa Miláček se rozstřílel ke svému prvnímu hettricku.

Sestava: Kája, Stáňa, Láďa M., Matěj, Adéla, Niky, Kuba, Táďa a Šimon.

Němčice – Koclířov 1:4 (1:1), gól: Láďa M. (brankař Táďa)

Němčice – Sebranice 4:10 (2:7), góly: Standa 2x, Kuba, Láďa M.

Němčice – M. Trnávka 3:1 (2:0ú, góly: Kája 2x, Láďa M.

Další tréninky klasika, úterý a pátek od 16:00, příští týden hrajeme doma v Němčicích, sobota 12.10. od 9:30, těšíme se na bohatou fanouškovskou podporu.