Jiskra 2008 : D.Újezd / Němčice 15.9.2019

FC Jiskra 2008 : Dolní Újezd 6:0 

Sestava: Svoboda Ondřej, Tomšíček Štěpán, Kočí Vladimír,  Vytlačil Tadeáš, Jasanský Štěpán, Večeře Jiří, Šimek Jan [K],  Ropek Martin, Rubek Tomáš, Kovář Adam, Sršeň Tomáš, Nováček Max, Lněnička Jiří, Jůza Alexandr

Utkání se odehrálo na fotbalovém stadionu v Králíkách. Byl to jeden z nejdelších výletů, které budeme v této sezóně absolvovat. Mikroregion Kralicko je kraj stvořený pro nádherné výlety v přírodě, naši hráči přistoupili k zápasu ve stejném duchu. Domácí tým nás přehrál v důrazu a nasazení, kluci se s touto skutečností nebyli schopni vyrovnat a darovali Jiskře lehké vítězství bez boje. Po prvním poločasu jsme prohrávali o čtyři branky. Po zkušenosti z minulého zápasu s Bohdančí, kdy mělo utkání stejný průběh jako v Králikách, všichni věřili v obrat a dramatizaci výsledku. Druhý poločas se bohužel nesl v duchu prvního a od ještě vyšší prohry nás zachránil vynikající výkon Ondry Svobody v bráně. 

Pro tým starších žáků je to první prohra v této sezóně, je třeba na slabý výsledek zapomenout a vrátit se k nastavené hře v prvních třech utkáních.