Turnaj U11 Koclířov (15.9.2019)

   Na druhý turnaj sezóny jsme vyrazili do nedalekého Koclířova, i když slovo nedaleký může být vzhledem k objížďkám relativní. Tentokrát jsme si museli vystačit s dost okleštěnou sestavou, výhodou bylo, že nám stačila dvě auta a příslib toho, že si všichni zahrají vrchovatě.

   První zápas proti souklubí Radiměř/Hradec nad Svitavou sliboval tvrdou bitvu, protože už z loňské sezóny jsme věděli, že nás ve starší přípravce čeká kvalitní soupeř. Zápas se vyvíjel velice slibně, první půlku jsme měli i více ze hry a soupeře svírali v jeho obraně. Škoda několika brejků a nepozornosti u naší brány. Poločas 2:3 sliboval i napínavou druhou půli. Opět jsme měli více ze hry, kůpu šancí, ale slavili jsme „pouze“ dvakrát. Druhá patnáctiminutovka 2:2, celkově tedy 4:5. Nutno také vyzdvihnout výkon Tádi v brance.

   Na druhý zápas proti domácím si oblékl rukavice Jéňa a Táďu jsme posunuli dopředu. Ve srovnání s Radiměří byl domácí tým méně houževnatý, ale celý zápas se z naší strany opět nesl v duchu neproměněných šancí. Poločas 1:1, konečný výsledek 3:3. Škoda branky přes celé hřiště a nepřesnosti v koncovce. Pochvala pro domácího rozhodčího, který nám uznal sporný, ale regulérní gól. Respekt.

   Poslední zápas proti Jaroměřicím už se u našich borců začala projevovat únava, protože 2 hráči na střídání jsou opravdu minimum. Nohy ale tahal i soupeř a tak jsme opět mohli vidět vyrovnanou bitvu. Skóre mluví za vše, poločas 2:2, konečných 3:3. Opět musím nekriticky říci, že jsme měli více ze hry, vítěze turnaje jsme dost potrápili a opět škoda neproměněných šancí.  Na zakončování se budeme muset na tréninku více zaměřit. V bráně opět pochvala pro navrátivšího se Táďu.

   Chválím všechny hráče za předvedený fotbalový a bojovný výkon. I když jsme uhráli 2 remízy, turnaj byl tak vyrovnaný, že to tentokrát stačilo „až“ na 4. místo. To ale vůbec nevadí, to jen svědčí o vyrovnaných silách týmů a takovéto zápasy dají hráčům nejvíce. Pochvala, jen tak dál.

Němčice : Radiměř/Hradec 4:5 (2:3), branky: Standa Suchánek 2x, Kája Suchánek, Matěj Mikl

Němčice : Koclířov 3:3 (1:1), branky: Šimon Edlman, Standa Suchánek, vlastní

Němčice : Jaroměřice 3:3 (2:2), branky: Laďas Beran, Standa Suchánek, Kája Suchánek

Sestava: Jéňa Pavliš, Kája Suchánek, Standa Suchánek, Matěj Mikl, Táďa Májek, Šimon Edlman, Niki Pirkl, Laďas Beran

Pořadí:

  1. Jaroměřice
  2. Radiměř/Hradec nad Svitavou
  3. Koclířov
  4. Němčice