U19 Vraclav/Zámrsk – Němčice/Sloupnice

Omlouvám za zpoždění se zápisem z čtvrtého zápasu našeho dorostu v krajské soutěži. Hrálo se nedaleko za Vysokým Mýtem na hřišti Vraclavi, které naši trenéři znají z žákovských a přípravkových kategorií. Vzhledem k tomu, že jsem nebyl přítomen, dovolím si pouze komentář, co jsem se doslechl.

Ač výsledek 5:1 pro naše barvy vypadá velmi jednoznačně, soupeř rozhodně nebyl o třídu horší a výsledek nás stál spoustu úsilí. Do sestavy se dostali všichni tři noví hráči, a i s nimi jsme měli pouze dva kluky na střídání. Připomínám, že máme na soupisce dorostu 24 hráčů. Více informací naleznete v přiloženém zápisu z utkání.

Tréninky středa (17:00) a pátek (17:30), oba v Němčicích, detaily se dozvíte na Fejzbukovém četu, popř. od trenérů. Další domácí zápas odehrajeme na hřišti ve Sloupnici a to v neděli 22.9., výkop v 13:00. Detaily ohledně srazu se dozvíte na trénincích. Připomínám, že odpovědnost za docházku má hráč a v případě, že se nemůže dostavit na trénink, či zápas, omluví se trenérovi. Trenér nemůže obvolávat 24 hráčů, je odpovědný za přípravu a samotný trénink. Férovou komunikací a omluvením tak přispějete ke kvalitě tréninků, přípravy a organizaci samotných zápasů. Díky za váš férový přístup. Lukáš Pavliš