Turnaj U11 Sebranice (29.9.2019)

K čtvrtému ze sedmi turnajů starší přípravky jsme tentokrát zajížděli do Sebranic. I přes čtyři chybějící hráče jsme se sešli v devíti a měli jsme tak tři hráče na střídání.

První zápas jsme sehráli s Březovou n. Svitavou. Mezi tyče se postavil osvědčený lapač Táďa a hned po pár minutách otevřel skóre ze skvělé příležitosti Niky. Do poločasu jsme vedli 2:0 a v druhé půlce díky agilnímu Kájovi jsme zaslouženě zvítězili.

Proti Sebranicím musela přijít silná domluva některým hráčům, kteří už byli poraženi dříve, než jsme vyšli z kabin. Slova „ty nás porazej“ nepatří do úst hráčům, kteří se chtějí o výsledek porvat. Psychický blok ukázal své a poločas skončil 0:4. Přesto jsme neházeli flintu do žita a nadále jsme klukům zdůrazňovali, že musí být těsně na hráčích a nedovolit jim zpracovat míč do další kombinace. Změna hry nám přinesla vyrovnaný druhý poločas, který jsme prohráli o jeden gól 2:3. Kluci tak ukázali, že hrát se dá opravdu s každým!

Poslední utkání bylo s Opatovem, který má výrazně mladý kádr s namíchanou mladší a starší přípravkou, vč. dětí první třídy. To pro nás byla příležitost ukázat krásnou kombinační hru s atraktivními prvky pro oko diváka, kterých od nás přijelo opravdu hodně. Pro tento zápas se do branky postavil dlouhán Laďas, který předvedl svoje sólo přes celé hřiště, což byla jedna z mnoha parádiček, které byly k vidění. Konečné vítězství 5:0 bylo po právu naše.

Velmi příjemný turnaj s celkově druhým místem. Kluci si sami sobě dokázali, že hrát se dá s každým.

Němčice – Březová 4:1 (2:0), góly: Kája 2x, Niky, Láďa B.

Němčice – Sebranice 2:7 (0:4), góly: Láďa B., Standa

Němčice – Opatov 5:0 (2:0), góly: Šimon 2x, Táďa, Kája, Standa

Sestava – Kája, Stáňa, Láďa M., Matěj, Niky, Kuba, Táďa, Šimon, Láďa B.

Tréninky úterý a pátek, příští neděli 6.10. vyrážíme do Městečka Trnávka.