D. Ú. / Němčice : Lázně Bohdaneč

Dolní Újezd : Bohdaneč 6:5 NP
Sestava: Svoboda Ondřej, Tomšíček Štěpán, Kočí Vladimír, Neuman Ondřej, Vytlačil Tadeáš, Jasanský Štěpán, Večeře Jiří, Šimek Jan [K], Havla Jan, Ropek Martin, Rubek Tomáš, Kovář Adam, Sršeň Tomáš, Nováček Max, Lněnička Jiří, Jůza Alexandr
Branky: Jan Šimek 3 , Adam Kovář 1, Jasanský Štěpán

První domácí utkání jsme odehráli na hřišti v Němčicích proti soupeři z Bohdanče. Do zápasu jsme vstoupili opilý dvěma výhrami z prvních kol se skóre 19:0. Tento přístup se hned projevil na výsledku prvního poločasu 1:4. Předvedli jsem bezzubí výkon bez pohybu a zaujetí. Soupeř nás trestal z brejků. Přestávka byla pro kluky vysvobozením. Do druhého poločasu jsme vstoupili jako vyměnění, zvýšili jsme pohyb, důraz a podařilo se nám výsledek ve 46 minutě srovnat na 4:4. Bohužel v 50 minutě opět po hrubé chybě v obraně šla Bohdaneč do vedení. Náš tým se s výsledkem nechtěl smířit, odhodlaně si dále vytvářel tlak a z toho pramenily gólové šance. V 63 minutě utkání Jan Šimek pěknou střelou utkání vyrovnal. Nerozhodný výsledek vydržel až do konce utkání a o dělbě bodů musely rozhodnout pokutové kopy, na které jsme vyhráli díky vynikajícímu výkonu brankáře Ondry Svobody.
Tohoto vítězství si ceníme více než výhry o 9 a více branek. Zápas ukázal dobrý charakter týmu a chuť vyhrávat i přes nepříznivý výsledek.