Přátelák dorostu s ČT

Od konce července byla zahájena příprava premiérové kategorie dorostu Němčice/Sloupnice pod taktovkou trenéra Ivoše Eliáše a první přátelské utkání se odehrálo proti Č. Třebové ve středu 7.8.2019. Soupeř, který ještě minulou sezonu hrál divizi mladšího a staršího dorostu, předvedl své kvality. Smyslem přátelského utkání nebyl výsledek. Na přípravě soupisky jsme pracovali více jak půl roku a někteří kluci se na zápasu viděli poprvé. Pro ČT to byla poslední prověrka před zahájením soutěže tuto sobotu, pro nás to byla zkouška, jak bude team fungovat, vyzkoušet kluky na různých postech a vidět psychickou i fyzickou odolnost každého jednotlivce za nepříznivého stavu, který se od tohoto zápasu dal očekávat.

Poločasy 0:7 a 1:3 víceméně odpovídají předvedené hře obou celků. Naši kluci se rozhodně nemají za co stydět a trenérovi Ivošovi zápas pomohl poznat místa, kde nás tlačí bota a kde je třeba pracovat na rozvoji.

Velké díky divákům, kteří přišli „němčické Áčko“ podpořit v tak nečekaném počtu, že nám do poločasu „vyčistili“ bufet. Extra ocenění zaslouží jejich poděkování a ocenění hry takovým potleskem, že to zaskočilo i fanoušky soupeře, kteří k nám zavítali.

Můžeme Vás pozvat na další přátelské utkání hned tuto neděli 11.8. na našem hřišti, kde sehrajeme od 13:30 zápas se soupeřem naší soutěže (krajská 1. třída dorostu B) a to se souklubím H. Újezd/Morašice. Těšíme se na vás …