Fotbalový kemp Němčice 2019

Třetí kemp v řadě se uskuteční o víkendu 17. – 18. srpna, k dnešku máme přihlášeno 33 hráčů. Z celkového počtu jsou přihlášeni pouze 3 hráči dorostu, kteří již rozjeli přípravu na novou sezonu. Zda dá tato kategorie přednost přátelským utkáním, nebo kempu se upřesní na pondělním tréninku.

V kategorii mladších a starších žáků máme přihlášeno 14 hráčů, v mladší a starší přípravce 8 a 8 hráčů. Ač jsme informovali rodiče o termínu kempu půl roku dopředu, spousta dětí je v tento termín na dovolené. Přesto v tomto počtu si kemp skvěle užijeme.

Případní zájemci se mohou nadále nahlásit, kategorie dorostu bude upřesněna zítra. Čeká nás spousta zábavy s míčem, pohybové a nevšední hry v namíchaných týmech s podtextem týmového ducha. Finální program bude odsouhlasen na schůzce trenérů a organizačního týmu kempu, která se koná v pátek 9. srpna.

Co se týče časového plánu, zůstaneme u loňského modelu, sobotní program v 8:00 sraz na hřišti, končíme táborákem 17:30-19:00. V neděli pak začínáme opět v 8:00 a končíme vyhodnocením kempu s focením 15:00-15:30. S sebou hygienické potřeby (sprcháč, osušku, pantofle), plavky, kopačky, chrániče, tréninkové oblečení (triko, kraťasy, štulpny), lahev na pití, volnočasové oblečení a obutí, peníze na nějakou tu sladkost z bufetu (do 100,-), zákaz telefonů a tabletů. Nezapomeňte na týmová trika a bundy na závěrečné focení. Pokud nějaký ten krokodýl přerostl svou kůži, budou hráčům nabízena týmová trika za symbolickou cenu 50,-.

Po schůzce trenérů odtajníme další detaily, konečný počet hráčů, rozdělení do věkových kategorií, hosty kempu, odměnu za účast na kempu atd. Těšíme se na vás …