Výběry talentovaných hráčů

Jak víte, již po dobu 2 let úzce spolupracujeme s Létajícími trenéry, což jsou profesionální trenéři na okrese Pardubice. Jedním z benefitů spolupráce byla nabídka možné nominace talentovaných hráčů do okresních výběrů U10 (ročník 2009) a U11 (ročník 2008). Zajímavostí je, že jsme 3 hráče nominovali do výběrů okresu Svitavy. Důvodem je, že OFS Ústí n.O., kde hrajeme většinu soutěží, nás po dobu 6 let s takovouto možností nikdy neoslovilo.

Vybráni byli tito hráči – Standa a Kája Suchánkovi za ročník 2009 a Matěj Pecháček za ročník 2008. Kluci prošli během přípravných kempů náročným sítem konkurence a nakonec se do meziokresního turnaje dostal pouze Matěj. Ve čtvrtek 27.9. náš člen klubu nastoupil na meziokresní turnaj v Hlinsku. Nejenom, že reprezentoval klub Němčice, ale velkou měrou se zasloužil o vítězství celého turnaje. V konkurenci okresů Chrudim, Pardubice a Ústí n.O. dokázal svitavský výběr zvítězit a Matěj vstřelil 4 z 16 branek. Skvělý úspěch a velká gratulace!

Dalším talentovaným hráčem je Kristýna Mikulecká, která částečně trénuje v dívčím klubu v Pardubicích. I ona prošla sítem velké konkurence a byla nominována na přípravný výběrový kemp družstva dívek (ročník 2005, 2006) Pardubického KFS pro Letní olympiádu dětí a mládeže 2019 v Libereckém kraji. Kemp proběhne 2.10. v Lázních Bohdaneč.

Děkujeme všem hráčům za skvělou reprezentaci našeho klubu. Tento způsob motivace, kdy hráči zůstávají v mateřském klubu a mohou si zahrát vyšší soutěž, je skvělý pro jejich další rozvoj a také pro náš klub. Komunikujte prosím tento skvělý výkon na vaše děti, rozhodně je to motivace pro všechny naše hráče. A že těch šikovných máme hodně. Příští rok budou probíhat další výběry ročníků 2009 a 2010. Tak pilně trénujte?

 

 

 

 

 

Napsat komentář