Turnaj mladší přípravky 15.9 Žichlínek

Turnaj mladší přípravky 15.9.(Žichlínek)
 
Po rekordní účasti na úterním tréninku a vinou počasí zrušeném pátečním tréninku jsme v sobotu vyrazili natěšení na turnaj do Žichlínku . Nominováni byli tito hráči: Jéňa, Štěpánek, Nikýsek, Staník, Daneček, Ladík, Táďa, Vojtík a Lukášek 
Našimi soupeři byly tyto týmy: Jabloné n.O., Rybník a domácí Žichlínek.
Prvním soupeřem nám byl celek z Jabloného nad Orlicí. Pro naše, ač to v teto kategorií zní zvláštně,  značně omlazené družstvo to byl zápas na rozkoukání. Jenže, než jsme se stihli rozkoukat, uplynulo 2 x 15 minut hry a my jsme prohráli 1: 10. Jediným našim střelcem byl Ladík. 
V druhém zápase jsme poměřili síly s Rybníkem. 
Výborný první poločas, kdy jsme soupeře přehrávali pro nás znamenal vedení 4:2. Když jsme po přestávce přidali na 5:2 zdálo se být hotovo. Ovšem to neplatí v teto věkové kategorii. Rybničtí, s hráči s Člupeckou krví v sestavě ? , posbírali zbytky sil a vzchopili se k neuvěřitelnému obratu. Šesti góly jdoucími v řadě otočili zápas. My jsme tak již jen těsně před koncem korigovali na konečných 6:8.(naše branky : Ladík 5, Taďa)
Třetí zápas, ačkoliv tomu skóre neodpovídá, byl asi náš nejlepší.  A to z hlediska hry a nasazení. 
Bojovali jsme o každý míč a nezřídkakdy jsme utržili i nějaký ten šrám.  Ale soupeř byl prostě lepší a tak se konečné skóre zastavilo na čísle 3:13.
Všichni zúčastnění celý turnaj odváděli své maximum, za což jim patří velký dík. Věřím, že si naši borci sobotní pohyb na čerstvém vzduchu hezky užili a my trenéři máme zase své poznatky, na čem máme na trénincích pracovat.
Děkujeme též rodičům za výpomoc s dopravou a už se těšíme na příští týden. Čekají nás 2 tréninky (úterý a pátek od 16h) a v sobotu turnaj na hřišti Jiskry 2008.
Vojta a Lukáš 

Napsat komentář