Mladší přípravka – přátelák Čistá (4.9.2018)

Domluvený přáteláček před startem podzimní části sezony 2018/2019 měl skvělou atmosféru. Děti jsme rozdělili do 2 zápasových skupin 4 + 4 (mladší, starší) a brankař. Ti tréninkově nejmladší potrénovali na malém hřišti plném her a nácviku fotbalových dovedností. Celkem se nás sešlo 14, což je rekord podzimu.

Cílem přáteláku nebylo rozhodně vyhrát, nebo nasadit silný tým k co nejlepšímu výsledku, ale sledovat, kde máme prostor pro zlepšení a jak postavit zaměření tréninků do budoucna. Očekávali jsme ztuhlá těla i těžký návrat k fotbalovým návykům, ale opak byl pravdou. Mile nás překvapily zejména mladší děti, které nezvyklým důrazem a zaujetím překvapily nejenom rodiče, ale i trenéry. Góly nikdo nepočítal (možná někdo ano), zápas měl skvělou atmosféru, prostřídali jsme brankaře, děti si vyzkoušely útok i obranu a na závěr přišly i penalty.

Doufáme, že alespoň v podobném duchu uvidíme i atmosféru na nadcházejících turnajích. K tomu prvnímu jedeme už tuto sobotu do Dobříkova.

Pozor – čas tréninků (úterý i pátek) se přesouvá na 16:00. Sestava na turnaj a čas odjezdu se dozvíte na pátečním tréninku. Na brzkou viděnou.

Napsat komentář