Rozlosování změna!

Vzhledem k neustálým změnám, které probíhají na OFS Ústí n. O. jsme aktualizovali plán turnajů přípravek. Změny se dotkly pouze mladší přípravky, která začíná již v sobotu 8.9. turnajem v Dobříkově.

Ahojte, tak jsme tady s rozlosováním všech kategorií mládeže, informací o trenérských mixech a detailech k podzimu 2018, vč. odkazu na necelých 200 fotek z Fotbalového kempu 2018.

Rozlosování podzim 2018

Obecně jsme překročili další milník a pro tuto sezonu máme již přihlášena 4 mládežnická družstva! Dva hráči odešli do mladšího dorostu Česká Třebová, kde budou hrát dorosteneckou ligu.

U15 starší žáci – hrajeme druhým rokem soutěž na okresu Svitavy, v týmu jsou hráči ročníku 2004-2006, trenéři Petr Vytlačil, Jirka Beran a David Kulhavý.

U13 mladší žáci – založeno bylo souklubí s týmem Rybníka, přihlášena soutěž na okresu Ústí n. O., v týmu bude naše barvy hájit 5 hráčů – Eliška, Kuba, Kája, Ondra a Matěj, trenéři a koordinátoři Lukáš Pávek a Jirka Pecháček.

U11 starší přípravka – soutěž v tradičním okrese Ústí n. O., hráči ročníku 2008 a 2009, holky 2007. Trenéři Tomáš Mikl a Láďa Pavliš.

U9 mladší přípravka – ročník 2010 a mladší (vč. holek 2009), taktéž soutěž na okresu Ústí n. O., trenéři Lukáš Pavliš a Vojta Stráník.

Na rozpisu můžete vidět, že za nadcházející 2 měsíce pořádáme 11 domácích zápasů žáků, či turnajů přípravek. Rozhodně se bude na co dívat. K podzimu patří i výběr příspěvků, zůstáváme nadále u symbolických 250,-/hráče. Během října se připomeneme se sběrem požadavků na týmové bundy. Doporučujeme si odzkoušet a nahlásit u trenéra během září. Začátkem listopadu se bundy budou objednávat, obvyklý termín dodání je konec listopadu.

Na závěr ochutnávka balíku necelých 200 fotek z Fotbalového kempu 2018, které pro nás nafotil Jirka Šauer. Přejeme příjemné pokoukání. Odkaz na úschovnu fotek (k stáhnutí do 10. září):

http://www.uschovna.cz/zasilka/DNS6GR5G9GF4I2LF-VP8/

 

 

Napsat komentář