Radost z fotbalu a skvělá parta

Těžko vystihnout atmosféru dvoudenního Fotbalového kempu Němčice 2018. Přihlásilo se a do jednoho hráče se sešlo hned 49 dětí, o které se staral 12 členný tým trenérů. Skvělé zázemí pitného režimu a pestrého jídelníčku zajišťovala čtyřčlenná skupinka maminek a nepostradatelný Víťa Klobasovič v bufetu.

Hned sobotní ráno naši trenéři předali pomyslné žezlo (trenérskou píšťalku) pěti profesionálním trenérům Pardubického kraje, kteří předvedli atraktivní trénink nejen pro naše hráče, ale i pro trenéry, rodiče a všechny, kteří se přišli podívat. Součástí programu „létajících trenérů“ byla i přednáška na téma výběrů talentovaných hráčů na úrovni okresu, krajských akademií a reprezentace.

Celé dva dny byly naplněny tréninkovými jednotkami ve věkových kategoriích a soutěžemi ve věkově namíchaných týmech. Cílem byla spolupráce, komunikace a respektování. Fotbalové kvízy, šipkovaná, stavba výškové budovy Bořka stavitele, dovednostní soutěže, koupání v olympijském bazénu s Vendou Chňapíkem, 100 zmrzlinových kornoutů a skvělý servis jídla a pití. Na takovýto víkend děti jen tak nezapomenou. Ač jsme navýšili počet dětí z 30 na 49, podařilo se nám vše zvládnout i za teplého počasí, jaké bylo.

Nakonec vyhráli všichni, protože všichni vydrželi celé dva dny. Důkazem bylo nadšení během nedělního rána, kde i přes únavu všichni nastoupili s nadšením, úsměvem a očekáváním, co je čeká v dalším programu. Známkou dobře odvedené práce byl úsměv a skvělá atmosféra po celý víkend.

Velké díky patří děvčatům z KD, která pro nás zajišťovala obědy, ZD za azyl v podobě výdeje sobotního oběda, holkám (maminkám) za skvělý servis, trenérům za dlouhodobou práci a rodičům za důvěru. Speciální ocenění zaslouží hráči a trenéři z Rybníka, kteří tvořili onu atmosféru s námi jako jeden tým.

Přejeme tímto všem hráčům vychutnání zbytku prázdnin a hodně zdraví, píle a štěstíčka v nadcházející sezoně.

Na závěr citace zpětné vazby jednoho z rodičů: „chci poděkovat za celý kemp od super organizace po to nejdůležitější a to jsou spokojený děti“. K tomu není co dodat.

 

Vaši trenéři

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

Napsat komentář