Němčice: Sebranice U 15 ( 3.6.)

Němčice : Sebranice 5 : 1 (5:0)
 
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Jirka Lněnička, Lukáš Pavliš, Honza Havla,  Tomáš Sršeň, Martin Gyomber, Max Nováček, Tadeáš Vytlačil, Jakub Sršeň  – Lucie Pávková, Marek Mikl, Štěpán Jasanský, Filip Brožek, Martin Radimecký, Tomáš Pánik
Zápas dvou rozdílných poločasů a změna rozestavení.
Takový byl tento duel.
Výborná forma z předchozího víkendu se nám nevytratila, ale přenesla se do zápasu se Sebranicemi. Na soupeře jsme vlétli jak se sluší a patří a odměnou nám pak bylo pětibrankové vedení do poločasové přestávky.  O naše branky se postarali Táďa, Luky, Fíla a dvě vstřelil Ďumba.
Nic nenasvědčovalo tomu, že bychom si měli ještě tento zápas zkomplikovat, ale spíše se asi v hlavách našich  borců honilo o kolik to nakonec bude. A to byla velká chyba.
V druhé půlce snad nastoupila zcela jiná mužstva.
Hosté byli všude a my takříkajíc neviditelní. Trest přišel záhy.  Ve 40.minutě Sebranice snížily  na 5:1. To úplně  nalilo čerstvou krev do žil hostů.  A nebýt skvěle chytající Týny, mohlo být i hůř. Za konečných 5:1 můžeme být tedy více než rádi.
Hodnoceno dle školních zvyklostí….první půlka výborná druhá nedostatečná….výsledná známka je dobrá….hodnoťme to tedy známkou 3.
Předposlední zápas sezóny  hrajeme v neděli  v Pomezí s velice silným týmem domácich.. My se vsak „vlka“ nebojíme a rozhodně se o dobrý výsledek ještě popereme ?

Napsat komentář