Kunčina/Mladějov : Němčice U 15 (26.5.)

Kunčina/Mladějov : Němčice  3:5 ( 2:3 )
 
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Lucie Pávková, Jirka Lněnička, Martin Gyomber, Honza Havla, Jakub Sršeň, Max Nováček  – Štěpán Jasanský, Martin Radimecký, Tomáš Sršeň, Marek Mikl, Filip Brožek
Zatím asi nejpovedenější zápas jara. Po zlepšeném výkonu v minulém utkání, kdy nám body proklouzly mezi prsty, jsme si již tentokrát odvezli bodů plný počet.
Základ našemu vítězství položil již ve 3.minutě Ďumba. V té chvíli totiž nachytal brankáře domácích v nedbalkách. Nakopl míč směrem na branku pravým nefalšovaným němčickým bodlem a řečeno hokejovou terminologii, gólman nestihl srazit betony a tak mu míč proklouzl za brankovou čáru.
V 9.minutě jsme však neuhlídali jednoho ze dvou střelců takřka veškerých branek domácích  v tomto ročníku ( speciálně jsme na tyto 2 borce před zápasem upozorňovali) a bylo vyrovnáno 1:1.
Pak však opět zaúřadoval Ďumba. Dvě branky v 15. a 21 znamenali dovršení čistého hattricku a nás poslali do dvoubrankového vedení.
Přestřelka však neměla mít konce.  Ještě v 21.minutě druhý výše zmiňovaný sniper domácích snížil na 3:2 z našeho pohledu. Nutno dodat, že zápas se nehrál v rukavičkách, ale hezky od podlahy z čehož resultovalo i několik žlutých karet.
Do druhé půle jsme lehce pozměnili rozestavení a ono to přineslo své ovoce. Když běžela 45.minuta, Táďa netradičně vysunutý na hrot napodobil bodlem Ďumbu a míč po čtvrté rozvlnil síť…4:2
O 5.minut později jsme zahrávali trestný kop z poloviny hřiště a Luky dalekonosnou střelou zvanou padající list rozsvítil na světelné tabuli populárního bůra…5:2.
V 54.minutě byl však vyloučen po druhé žluté kartě Ďumba a my jsme očekávali ještě pernou čtvrthodinku.. Ovšem zase tak hrozné to nebylo.  Nebýt proměněné penalty ze 60.minuty za hraní rukou, skóre by se nikam nepohnulo…5:3. Za zmínku stojí ješte nastřelená tyč naší branky, ale jinak jsme i oslabeni zvládli na výbornou. Řečeno slovy starého Homolky ze známé filmové trilogie….Ti klucí by ten den rozkopali Real Madrid ?
Všem zúčastněným patří VELKÝ DÍK za parádní výkon.
Byla to skvělá podívaná a věřím že si tuhle formu přeneseme i do zbylých 3 zápasů.

Napsat komentář