Němčice: Městečko Trnávka U 15 ( 20.5)

Němčice: Městečko Trnávka 1:2 ( 1:1)
 
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Lucie Pávková, Vojta Vytlačil, Martin Gyomber, Honza Havla, Kuba Sršeň, Max Nováček  – Tomáš Sršeň, Štěpán Jasanský, Filip Brožek, Kryštof Pachl, Martin Radimecký, Libor Kocián
Kdo za hezkého počasí dál přednost fotbalu místo gaučingu určitě nemohl litovat. Pohledná hra obou týmů bavila početné publikum.
První branku jsme inkasovali my ve 21.minutě.  To hosté měli příležitost zahrávat přímý volný kop z ještě úctyhodné vzdálenosti od naší branky. Týna si sice dobře postavila zeď. Ovšem pak se již hůře postavila a proto pak nedokázala zavčasu zareagovat na míč směřující do branky…0:1.
Nám se podařilo vyrovnat těsně před přestávkou.  V 33.minutě Lukáš napřáhl ke své obávané pumelici, brankáři míč zaplaval a pak ho již dokázal pouze vyrazit ve chvíli, kdy přešel brankovou čáru….1:1
Ve druhé půli se hrál opět oboustranně koukatelný fotbal a troufnu si říct, že jsme měli i více šancí.  Bohužel na ty se nehraje a vzhledem k tomu, že jsme žádnou nedokázali proměnit, přišel zákonitý trest.
V poslední minutě přes půl hřiště prokličkoval hostující záložník, přesně vystřelil k tyči a místo s bodem jsme tak odcházeli ze hřiště s prázdnou.
I taková utkání jsou a každý fotbalista je zažil. Zápasy, kdy nejste horší a přesto odcházíte poraženi.
Pomineme – li výsledek, pak hru nelze hodnotit jinak, než velmi pozitivně. A snad je konečně i příslibem ke stejně odehraným závěrečným čtyřem zápasům.
Příští souboj o body svedeme s týmem Kunčina/Mladějov n hřišti v Kunčině 26.5.od 10h.

Napsat komentář