Mladší přípravka – Němčice (26.5.2018)

Tečku za jarní sezonou jsme udělali na domácím hřišti. Opět přijeli pouze dva soupeři a to Libchavy B a Tatenice. Do sestavy jsme opět zařadili i mladší hráče (Vojta a Adélka), kteří budou příští rok hájit zelené barvy mladší přípravky.

Tým Libchav přijel s velmi silnou sestavou ročníku 2010 a námi je vnímán, jako jeden z nejlepších na okrese. Od prvních minut jsme se snažili být rovnocenným soupeřem, ale první poločas skončil 1:4. V útoku jsme točili 6 hráčů, aby si zahráli všichni bez ohledu na výsledek. V druhé části se soupeř přizpůsobil naší hře a náš agilní Laďas toho využil k vstřelení dalších gólů. Konečný výsledek 4:7 je velmi pěkný a k vidění byl poměrně zajímavý fotbal.

Do druhého zápasu s Tatenicemi jsme dali do branky Standu. Převaha našeho celku byla poměrně výrazná, poločas 2:0. O přestávce jsme dětem vysvětlili, jak zlepšit hru vpřed a přineslo to své ovoce. Konečný stav 6:0 a skvělá útočná hra. Přesto musíme soupeře pochválit za houževnatost a předvedenou hru.

V turnaji jsme tak obsadili 2. místo a mohli jsme si zakřičet vítězný pokřik s létajícím krokodýlem. Bilance jarní sezony byla výjimečně úspěšná. Čtyři první místa a tři druhá. Je pravda, že 5 ze 7 turnajů bylo nalosováno pouze ve třech týmech, ale přesto nepamatujeme tak úspěšnou sezonu. Za vše mluví i pozitivní skóre 202 : 140, kdy jsme reprezentovali němčický fotbal na 13 turnajích, jednom přípravném zápasu a odehráli jsme celkem 34 zápasů. Podrobnější vyhodnocení vč. docházky zpracujeme k vyhodnocení na Olympijské cirkusiádě (9. června), kde se mladší přípravka utká s týmem maminek. Doporučujeme maminkám, aby začaly trénovat ?

Sestava – Honza, Standa – Kája, Matěj, Kik – Adélka, Štěpán, Niky, Daneček, Laďas, Vojta.

Němčice – Libchavy B 4:7 (1:4), góly: Láďa 4

Němčice – Tatenice 6:0 (2:0), góly: Láďa 5, Kája

Děkujeme rozhodčím Honzovi a Vaškovi za odpískané zápasy, osazení bufetu za občerstvení, Lucce a Zdeně za skvělé perníčky a divákům za podporu dětí.

Přesto, že sezona skončila, sejdeme se na pátečním tréninku 1. června od 16:00, abychom natrénovali taktiku na maminky.

 

Napsat komentář