Moravská Třebová „B“: Němčice U15 (28.4)

Moravská Třebová „B“ : Němčice  2:2 (0 :1)
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Lucka Pávková, Jirka Lněnička, Martin Gyomber, Honza Havla, Kryštof Pachl , Jakub Sršeň – Max Nováček, Štěpán Jasanský, Tomáš Sršeň, Tomáš Pánik, Filip Brožek , Libor Kocián , Martin Radimecký
Zatím nejpovedenější zápas jara. Jediné, čeho můžeme v tomto utkání litovat je, že jsme dvakrát proti namistrovanému soupeři neudrželi vedeni a brali tak “ pouze“ bod..
„A“ tým domácích, hrající krajský přebor, hrál utkání již ráno a proto jsme očekávali posílení „B“ týmu proti nám o několik hráčů. Konkrétně to nakonec byli 3 hráči se zkušenostmi z vyšší soutěže, kteří proti nám nastoupili. Možná i to přispělo k tomu, že nás ( alespoň z mého pohledu) soupeř značně podcenil.
Až do 30.minuty se hra odehrávala spíše mezi vápny, tedy takřka téměř bez šancí na jedné či druhé straně.  Až ve 30.minutě Max chytře využil chyby domácího stopera a poslal nás po úniku do vedení 1:0. Těsně před přestávkou jsme mohli vedení navýšit.  Honzík parádně vystřelil, ale jeho krásné střele chyběly jen centimetry, aby se vešla mezi tři tyče.
O přestávce jsme hráče upozorňovali na tlak, který na nás dozajista domácí po přestávce vyvinou, bohužel však marně.
Už ve 36.minutě nám po pravé straně pláchl třebovský útočník a bylo vyrovnáno 1:1. Podobnou akci předvedl ve 41.minutě Ďumba, vystřelil, brankář míč neudržel a pro Kubu už byla hračka uklidit míč do prázdné branky 2:1. Šance se pak střídali na obou stranách.  10 minut před koncem jsme nezachytili náběh středového hráče za naši obranu a bylo vyrovnáno 2:2. Skóre se už dále neměnilo a tak si odvážíme z Třebové 1 bod.
V pátek před zápasem jsme si na tréninku řekli, že bereme bod všema deseti.Po zápase však „pouze“bod trošičku mrzí. Ale vzhledem k rozdílným pólům tabulky které oba týmy okupují nebuďme neskromní.
Jedno se však v tomto utkání potvrdilo…..s každým se dá hrát a každého je možné porazit. Stačí jen makat, bojovat a vydat maximum z toho co jsem se už ve fotbale naučil.  Doufám tedy, že si to náš tým vezme k srdci, protože to v neděli bude rozhodně potřebovat. Čeká nás totiž na jaře neporažená Březová nad Svitavou. Zápas začína ve 14 h.
A vám…Týno, Táďo, Luky, Lůco, Jirko, Ďumbo, Honzo, Kryštofe, Kubo, Maxi, Tome, Martine, Tomáši, Fílo, Libor, Štěpáne…patří VELKÝ DÍK  za parádní výkon a odmakaný zápas.  Udělali jste nám VELKOU RADOST
Petr a Vojta
 

Napsat komentář