Mladší přípravka – Dobříkov (21.4.)

K druhému turnaji jara jsme za krásného počasí vyrazili na trávník Dobříkova. Hned při příjezdu se nám jeden z hráčů rozplakal když zjistil, že mu maminka zapomněla přibalit do uzlíčku kopačky. Tým Dlouhoňovic nám vyšel vstříc a prohodil si s námi zápas s domácím celkem. Když jsme měli fotbalovou obuv kompletní, začali jsme první zápas s papírově silnějšími Dlouhoňovicemi, které porazili domácí Dobříkov.

Naši hráči bojovali a zaslouženě vyhráli poločas 5:2. V druhé části hry jsme se po obdrženém gólu a jednom vlastním začali obávat o výsledek. Nakonec jsme přidali pojistku a zvítězili 6:4.

Proti celku domácího Dobříkova došlo k taktikám v obou týmech. My jsme brankaře Honzu vyměnili za Stáňu a soupeř postavil mezi tyče jednu z nejlepších hráček. Z naší strany šlo o střídání brankařů, které chceme na turnajích dělat. Soupeř nás však nemile překvapil. Rozehrávka, ani koncovka se nedařila, chyba za chybou a spousta neproměněných příležitostí. Poločas jsme prohrávali 2:4 a šáhli jsme po původní sestavě prvního zápasu. Soupeř však nepřipustil žádné drama a zápas skončil 3:5.

Výsledek turnaje nakonec rozhodovalo skóre. Každý celek měl jedno vítězství a jednu prohru. Naše skóre nám pomohlo ke krásnému 2. místu. Skvělé počasí, vyrovnaní soupeři a tentokrát jsme vzali s sebou i Vendu Chňapíka. Krásný turnaj, pochvala všem hráčům.

Sestava: Honza – Kája, Stáňa, Matěj – Kik, Niky, Dan, Láďa

Dlouhoňovice – Němčice 4:6 (2:5), góly Standa 3x, Láďa 2x, Kája 1x

Dobříkov – Němčice 5:3 (4:2), góly Láďa 2x, Kája 1x

Další tréninky pro obě skupiny úterý, pátek. V úterý k nám přijedou mladší i starší přípravka D. Újezdu sehrát přátelské utkání. Skupina bambiny bude mít oddělený trénink. Všichni klasicky od 16:00.

K dalšímu turnaji zajíždíme do Rokytnice v Orlických horách, nominace proběhne na pátečním tréninku. Vzhledem k úrazu na úterním tréninku bych rád připomněl rodičům, aby děti nosily na tréninky chrániče holení. Kdo máte nepotřebnou výstroj, požádejte trenéra, vložíme nabídku na náš bazar na webu mládeže.

 

Napsat komentář