Mladší přípravka – Žichlínek (15.4.2018)

Trochu netradičně v neděli vyrazilo 7 statečných do nedalekého Žichlínku porovnat svoje síly hned se dvěma týmy domácích. Letošní, tak trochu kudrnaté nalosování přípravek nám přinese pět turnajů ze sedmi, kde se sejdou pouze 3 týmy. Ten v Žichlínku byl jeden z nich. Bylo příjemné o půlhodinku déle pospat, ale to je z výhod asi vše. Aby dětem turnaj něco přinesl, domluvili jsme se na natažení poločasů z 15 na 20 min.

V kádru nám scházela Baru, Stáňa a Štepán, přesto jsme si skvěle zahráli a museli vzít na sebe tíhu odpovědnosti jiní borci. Asi jediným negativem celého turnaje bylo, že jsme zapomněli probudit maskota Vendu Chňapíka, který tak prochrápal celý víkend na kabinách.

Turnaj jsme začali s A týmem, který své vyšší kvality potvrdil vzájemným zápasem s B týmem výhrou 7:2. Laďasova kopačka otevřela skóre prvního zápasu, ale soupeř odpověděl a třemi brankami za Jendova záda stav zápasu otočil. Láďa s Kájou však byli proti a do poločasu jsme vedli 5:3. Musíme ocenit mentální nastavení soupeře, který se dokázal zkoncentrovat a v druhém poločasu si převzal vítězství na svou stranu. Výsledek 8:6 ve prospěch A teamu domácích je jasným důkazem vyvážené úrovně a přínosu pro oba celky. Jak tvrdý to byl oříšek pro náš celek, jasně dokazuje mléčný zub Laďase, který zůstal zalomený v regenerační tartrance o přestávce ?

Naše o zoubek lehčí mužstvo nastoupilo proti týmu B s jasným cílem zvítězit. S věkově srovnatelným soupeřem (2009-2011) jsme sehráli skvělý zápas s herními okamžiky, které nebyly v předchozím utkání k vidění. Hrou po stranách, organizovanou obranou a nahrávkami jsme si šli za svým. Konečný výsledek 9:0 není ani tak důležitý.

Ač jsme za celý turnaj měli pouze 2 střelce, ostatní hráči si zaslouží velkou pochvalu a ocenění za druhý zápas. Předvedli sami sobě, jak důležité je se soustředit na pokyny trenéra a styl hry, kterou na trénincích zkoušíme.

Sestava: Jéňa – Kája, Matěj, Kik – Láďa, Daneček, Niky.

Žichlínek A – Němčice 8:6 (3:5), góly: Láďa 4x, Kája 2x

Žichlínek B – Němčice 0:9 (0:6), góly: Kája 5x, Láďa 4x

Tréninky klasicky úterý, pátek od 16:00, další turnaj zajíždíme v sobotu 21.4. do Dobříkova, kde odehrajeme 2 utkání s Dobříkovem a Dlouhoňovicemi. Soupisku a čas odjezdu se dozvíte na pátečním tréninku. Kdo má zájem o zájezd na HET ligu, ať se přihlásí na kterémkoliv tréninku.

Napsat komentář