Křenov: Němčice U 15 (31.3.)

Křenov: Němčice   0:12 (0:5)
Sestava:
Kristýna Mikulecká, Tadeáš Vytlačil, Lukáš Pavliš, Štěpán Jasanský, Jirka Lněnička, Martin Gyomber, Honza Havla, Max Nováček, Kuba Sršeň – Tomáš Pánik, Tomáš Sršeň, Marek Mikl, Martin Radimecký, Lucka Pávková, Filip Brožek
K prvnímu jarnímu zápasu jsme vážili poměrně dlouhou, pravděpodobně i nejdelší, cestu, až na samou hranici svitavského okresu. Pro stmelení party jsme si připravili pro hráče zpestření a to v podobě přepravy malým autobusem.
Samotné utkání moc fotbalové krásy nepobralo. Při vší úctě k soupeři si dovolím říci, že tenhle zápas pro nás nemůže být žádným měřítkem stávající formy.  A výsledek, byť dvouciferný, může být velmi zavádějící.  Domací měli totiž v sestavě velký věkový mix hráčů.
Od ročníků 2004 až po 2009, což je u nás věkem mladší přípravka . Nebudu se tedy více o samotném utkání, hraném takřka po celý čas na jednu branku více rozepisovat.  Pouze se s vámi podělím o střelce našich branek:
7′ Ďumba, 12′ Ďumba, 14′ Fíla, 16′ Kuba, 20′ Ďumba, 37′ Ďumba, 43′ Fíla, 44′ Tomáš P., 45′ Max, 52′ Jirka, 56′ Ďumba, 70′ Luky
Výsledek tedy potěší, ale my ho nijak nepřeceňujeme a chystáme se na dalšího soupeře, který nás řádně prověří, jak na tom doopravdy jsme. Naším dalším protivníkem nebude totiž nikdo menší, než loňský účastník krajské soutěže , tým Dolního Újezda.
Srdečně zveme všechny naše fanoušky v neděli 8.4. od 14h do našeho fotbalového stánku “ U sušky „.

Napsat komentář